Jessica Alba:

I terapi med døtrene

Hollywood-stjernen åpner seg om døtrene sine.

STOLT MOR: Jessica Alba viser ofte frem familien sin i sosiale medier. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB
STOLT MOR: Jessica Alba viser ofte frem familien sin i sosiale medier. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

I tillegg til å være en suksessfull skuespiller, er Jessica Alba (41) mor til tre: døtrene Honor (14) og Haven (10), samt sønnen Hayes (4). De har hun sammen med ektemannen Cash Warren (43), som hun feiret 14 års ekteskap med i mai.

I januar vokste klanen, da de kunne ønske valpene Dolly og Lucy velkommen, ifølge Us Weekly.

Alba er ikke fremmed for å uttrykke sin kjærlighet til familien på sosiale medier, og nå er det eldstedatter Honor som mottar kjærlighet på Instagram, skriver People.

Mor og datter

I likhet med andre mødre, undrer Alba seg om hvordan tiden flyr av gårde. Onsdag publiserte hun et bilde av Honor med teksten «bare meg og min (kan ikke tro at hun er så høy) jentunge».

På bildet kan vi se Honor med et godt tak rundt moren på en parkeringsplass, og jentene har på matchende beige antrekk.

I kommentarfeltet er flere tilsynelatende overrasket over hvor stor datteren har blitt.

«Wow, hun er høyere enn deg. Hun vokste opp så fort, Jessica», kommenterer en følger.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

«Hun er tvillingen din!», mener en annen, og en tredje skriver at de ser ut som venninner.

Begynte å lukke seg

Det er imidlertid ikke bare fryd og gammen å få tenåringer i hus. Under et intervju med Glamour UK, delte 41-åringen åpenhjertig at hun går i terapi med begge døtrene. Det startet de med da de kom i puberteten.

- Det var da de begynte å lukke seg, og ble veldig «jeg vil ikke snakke mer». Jeg bare: «Dette gjør vi ikke. Vi må kommunisere her. Hvordan kan jeg være en bedre forelder for deg? Hvordan vil du at jeg skal snakke med deg? Ikke steng meg ute».

HYLLER DATTEREN: Da Trine ble syk fikk Trude hjelp av datteren Oda. Nå hyller hun henne. Video: TV 2 Vis mer

Videre forklarte Alba at terapeuten deres både var objektiv, samt skapte et trygt rom for døtrene til å åpne seg. I terapirommet gjorde skuespilleren det tydelig at hun ikke er perfekt, kommer til å trå feil og at hun ikke kommer til å sitte på alle svar.

- «Her er det et trygt rom, du kan ikke havne i trøbbel. Fortell meg hva jeg gjør feil, eller hva du vil at jeg skal gjøre annerledes. Hvordan vil du at jeg skal disiplinere deg når du roter det til? Hvordan ser det ut for deg? Og hvordan vil du bli behandlet så du fremdeles kan føle at du har verdigheten i behold?», minnes skuespilleren å ha fortalt jentene.

LES OGSÅ: «Deler ærlig om «mammakroppen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer