Kim Kardashian:

I tårer: - Jeg døde på innsiden

Kardashian-søsteren befinner seg nok en gang i videodrama.

SEXVIDEO: Kim Kardashian skal ha vært sjokkert da påstandene om en ny sexvideo nådde overflaten. Foto: Splash News/PicturesUSA/NTB
SEXVIDEO: Kim Kardashian skal ha vært sjokkert da påstandene om en ny sexvideo nådde overflaten. Foto: Splash News/PicturesUSA/NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste har nok fått med seg at realitystjerne Kim Kardashian (41) i stor grad kan takke en lekket sexvideo med ekskjæresten Ray J (41) for karrieren og suksessen hun har hatt i ettertid.

Videoen spredte seg som ild i tørt gress verden over i 2007, bare måneder før premieren på Kardashian-familiens realityserie «Keeping up with the Kardashians».

I september i fjor begynte imidlertid ryktene om en annen sexvideo å svirre. Også denne skal være mellom Kardashian og Ray J. Begge parter har nektet for at denne videoen eksisterer.

Nå innrømmer imidlertid 41-åringen at hun ikke skal ha vært hundre prosent sikker på at oppfølgervideoen ikke eksisterte, og hun skal ha tatt nyheten med alt annet enn fatning.

SATT PÅ PLASS: Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Tok til tårene

Det er i den nye serien «The Kardashians» at temaet kommer opp. Serien hadde premiere denne uken.

I premiereepisoden kommer det frem at Kardashian følte seg «99,9 prosent sikker på at det ikke fantes en oppfølger» av den originale sexvideoen, men at hun likevel hentet inn rettslig hjelp fra advokat Marty Singer. Det skriver E! News.

- Selv om den eksisterer, har de ikke lov til å publisere den uten hennes tillatelse, sier Singer i episoden under en telefonsamtale, samtidig som han gjør det tydelig at hun kan velge å saksøke alle som prøver seg.

Det hele gjør at 41-åringen ringer eksmannen Ye i fortvilelse, mens tårene triller nedover kinnet. Blant annet forteller realitystjernen at hun ikke ønsker å gjennomgå en slik skandale igjen - 20 år etter første sexvideo ble lekket.

Hun innrømmer videre at hun blant annet er forberedt på å «brenne folk til grunne» over påstandene.

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

- Døde på innsiden

Ryktene om en oppfølger begynte først å svirre etter at Ray Js tidligere manager Wack100, hvis egentlige navn er Cash Jones, hevdet i en podkast at han hadde «del to» av den opprinnelige videoen.

Spesielt oppfordret han rapper Kanye «Ye» West (44), Kardashians eksmann, til å «ta kontakt med meg, bror», fordi han hadde «del to på datamaskinen sin».

- Den har aldri blitt sett. Vi vil gjerne at du skal ha den, la han til.

Wack100 gjorde det samtidig tydelig at den eneste han ønsket å gi videoen til, var Kanye West.

Kommentarene førte raskt til overskrifter - og nådde eksparets seks år gamle sønn, Saint West, som så en varsling på iPaden uten å forstå hva det handlet om.

- Hadde sønnen min vært litt eldre og kunne lese, hadde jeg blitt forskrekket. Men jeg døde på innsiden, sier Kardashian i episoden.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Hun skal deretter ha bedt Singer om å «skremme dritten» ut av Wack100.

- Påstanden om at det finnes en sexvideo som ikke er utgitt er falsk. Det er uheldig at disse menneskene sier sånne ting for å få sine 15 minutter i rampelyset, uttalte Singer til TMZ i september.

LES OGSÅ: Vill kattefeiring for datteren (4)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer