Martine Lunde:

I tårer etter tøft valg

Martine Lunde bryter ut i tårer i ny «Torpet kjendis»-episode.

TØFT: Martine Lunde måtte ta et vanskelig valg i Torpet kjendis. Foto: Alex Iversen / TV 2
TØFT: Martine Lunde måtte ta et vanskelig valg i Torpet kjendis. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

«Torpet kjendis» byr på dramatikk i den nyeste episoden. Martine Lunde (26), Marna Haugen (40) og Mini Jakobsen (56) fikk besøk av Shabana Rehman (45) etter at sistnevnte røk ut fra «Farmen kjendis».

På «Torpet» kan det bare være tre deltakere, så da gruppen økte til fire, var tiden på nytt inne for en utslagskonkurranse.

Det lå en stund an til at Lunde skulle møte Rehman, men så tok det hele en uventet vending.

Blir emosjonell

I episoden får TV-seerne se en emosjonell Lunde som begynner å savne familie, kjæreste og venner.

- Jeg har egentlig stålkontroll på meg selv og mine følelser, sier influenseren, i det som er episode ni av «Torpet kjendis».

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

Tårene presser seg på, og den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren forklarer at det er merkelig, ettersom hun til vanlig gråter sjelden.

Savnet etter dem der hjemme har blitt for stort, og hun er usikker på om hun har lyst til å fortsette i konkurransen.

Foran TV-kameraene reflekterer Lunde rundt det å skulle ta en slik avgjørelse, og kommer fram til at hun ikke skal gjøre noe forhastet.

Usikker på valget

I utgangspunktet kan det virke som om hun har tenkt til å gå i konkurranse uansett, men Lunde kommer etter hvert også på at hun føler Rehman har veldig lyst til å bli.

DRO: Martine Lunde valgte til slutt å forlate konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
DRO: Martine Lunde valgte til slutt å forlate konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Lunde snakker også med Haugen og Jakobsen om tankene, hvor førstnevnte raskt kommenterer at hun håper hun ombestemmer seg og blir.

Overfor Se og Hør røper «Torpet»-deltakeren at hun hadde tenkt på å trekke seg i dagevis før hun bestemte seg.

- Det var egentlig i all hovedsak det at jeg savnet veldig hjem, og det var ting i fjor som skjedde, som gjorde at jeg tenkte veldig hjem, forteller hun om årsaken til at hun trakk seg.

Hun uttrykker at det var personlige grunner som fikk det til å «vippe over», men vil ikke gå noe nærmere inn på dette, ettersom det omhandler andre enn henne selv.

- Jeg savnet familien min, og ville egentlig bare være med familie og venner, følger hun opp.

Lunde understreker også at hun til slutt skjønte at hun bare måtte ta valget, ettersom hun hadde gått så mye rundt og tenkt på det.

Når 26-åringen til slutt forteller de andre på «Torpet» at hun har valgt å trekke seg, blir det tårer. Det er ikke bare Lunde som viser følelser, det blir emosjonelt også for Haugen og Jakobsen.

UBEHAGELIG: Kjendisene har ikke vært lenge på «Farmen»-gården før to søte kaniner må slaktes. «Skikkelig ubehagelig» syntes en av deltakerne. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Haugen blir spesielt trist og lar tårene trille.

- Da måtte jeg koble litt ut, forteller Lunde om Haugens reaksjon.

- Jeg kunne ikke se på henne da. Reaksjonen hennes gjorde det mye vanskeligere, uttaler Lunde til Se og Hør.

Samtidig understreker den tidligere «Paradise Hotell»-vinneren at hun var sikker på valget sitt, og hun har ikke angret i etterkant.

Lunde skryter av oppholdet og forteller at hun hadde det bra, men at hun rett og slett måtte hjem til familie, venner og kjæreste.

TEMPRATUR: Det blir høy temperatur når familien til «Farmen»-Rob ser på TV-serien «Lykkeland». Video: «Sofa» på TV 2 Vis mer

Rehman er den siste inne på «Torpet» som får vite om avgjørelsen. Hun uttaler at hun ble både glad og lei seg, ettersom hun da slipper å konkurrere om å få bli litt til.

- Det hadde vært dritslemt av meg om jeg hadde vunnet den kampen, også trukket meg dagen etter, overfor Shabana. Når jeg visste at hun hadde så lyst til å være der, forteller Lunde til Se og Hør om hvorfor hun valgte å trekke seg før en eventuell kamp.

- Så glad i deg

Lunde forlater «Torpet», og det blir da en klemme-seanse mellom henne og Haugen.

- Jeg er så glad i deg, sier Haugen, mens de klemmer godt.

Selv om også Lunde ser ut til å synes det er trist å ta farvel, legger hun avslutningsvis ikke skjul på at det nå skal bli godt å komme hjem til familie, kjæreste og venner.

- Jeg har sommerfugler i magen fordi jeg gleder meg til å se familien, sier Lunde.

Videre skal hun til å utdype hva hun gleder seg til med å få komme hjem, men da blir hun tatt av tårene på nytt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer