I tårer etter nederlaget

Stella Mwangi gråt da hun møtte pressen etter Eurovision-exiten.

<strong>FØLELSESLADET:</strong> Alle ville ha en bit av Stella Mwangi etter at hun hadde røket ut av Eurovision i Düsseldorf tirsdag kveld. Da kom tårene hos 24-åringen. Foto: SCANPIX
FØLELSESLADET: Alle ville ha en bit av Stella Mwangi etter at hun hadde røket ut av Eurovision i Düsseldorf tirsdag kveld. Da kom tårene hos 24-åringen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, DÜSSELDORF: Se video fra Stellas møte med pressekorpset nederst i saken.

Et par timer etter at nederlaget var et faktum for hele Norges Stella Mwangi (24), møtte den utslåtte Eurovision-artisten hele det norske pressekorpset utenfor arenaen i Düsseldorf.

Journalister og fotografer fikk på forhånd beskjed om å gi 24-åringen litt rom, og det var en tydelig skuffet Stella som dukket opp.

- Jeg følte et sjokk. Jeg følte at jeg gjorde mitt, sa hun gråtkvalt på Seher.nos spørsmål om hva hun følte da Norge ikke ble ropt opp som en av de som gikk videre til lørdagens finale.


- Jeg er kjempeoverrasket, herregud. Men jeg ga mitt beste, sa hun til pressekorpset.

Prosjektleder Skjalg Solstad, sto ved Stellas side mens pressen fikk stille spørsmål natt til onsdag. Der avkreftet han også spekulasjonene rundt at tekniske problemer skal ha hatt noen form for innvirkning på resultatet.

- Problemene har ikke hatt noe å si for hvordan det gikk med Stella, sa Solstad.

Tidligere Eurovision-vinner Alexander Rybak sa tirsdag kveld at han trodde Stellas plassering i semifinalen, nemlig det at hun sang som nummer to, var en av årsakene til at hun ikke gikk videre. Den teorien støtter imidlertid ikke Stella selv.

- Nei, det har ingen ting å si. Det som gjelder, er at vi har jobbet beinhardt, og alt vi kan. Vi har virkelig representert. «Shit happens».- Jeg er fornøyd jeg, sier hun.

Serbia, Litauen, Hellas, Azerbajdzjan, Georgia, Sveits, Ungarn, Finland, Russland og Finland ble etter tirsdagens semifinale sikret plass til lørdagens finale. Der møter de ti finalister fra den andre semifinalen, pluss «de fem store», som består av Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia og Spania.

Den andre semifinalen i Eurovision Song Contest 2011 sendes på NRK1 fra kl. 21.00 torsdag 12. mai. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kunne ikke gjort noe annerledes   [obj:media:9634]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer