I Sverige ble det bryllup på «Jakten»-bonden

Det ble ingen par i årets «Jakten på kjærligheten» - men i Sveige blomstret bonderomantikken.

BONDEROMANSE: Den svenske bonden Pär-Ola Nyström (37) fikk "ja" fra sin frier Louise Löfgren. I morgen drar paret på bryllupsreise. Foto: TV 4
BONDEROMANSE: Den svenske bonden Pär-Ola Nyström (37) fikk "ja" fra sin frier Louise Löfgren. I morgen drar paret på bryllupsreise. Foto: TV 4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gifteplaner og sjarmerende friere til tross, klarte ingen av de norske bøndene i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» å finne den rette.

I Sverige, derimot, har det populære programmet fått et helt annet utfall. Forrige fredag giftet nemlig bonden Pär-Ola Nyström (37) seg med sin frier Louise Löfgren (29).

Bryllupet, som hovedsakelig ble dekket av den svenske TV-kanalen TV 4 fant sted i Göteborg - og i morgen drar det stormforelskede paret på bryllupsreise til Gran Canaria.

Dessverre for de nygifte er ikke hvetebrødsdagene bare sus og dus. Pär-Ola har nemlig en gjeld på 92.000 svenske kroner - og nå truer skattefogden med å ta fra dem flere eiendeler, inkludert gifteringene.

– Ringene måtte vi betale selv. Vi hadde fått en viss sum som skulle gå til ringene og den overskred vi, så da betalte vi resten selv, forteller bonden til Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jakten-bøndene datet i smug

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer