I superform etter fødselen

Motebevisste Kristin Cavallari ble mamma for under to måneder siden.

STILIG: TV-stjernen Kristin Cavallari så kanskje ikke ut som en typisk småbarnsmor da hun spankulerte til ærender i West Hollywood fredag. Den nybakte moren så slank og fornøyd ut i et moteriktig høstantrekk.  Foto: All Over Press
STILIG: TV-stjernen Kristin Cavallari så kanskje ikke ut som en typisk småbarnsmor da hun spankulerte til ærender i West Hollywood fredag. Den nybakte moren så slank og fornøyd ut i et moteriktig høstantrekk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske reality-stjernen Kristin Cavallari (25) ble mamma for første gang for under åtte uker siden, men på trilletur i Los Angeles fredag var noen ekstra babyvekt vanskelig å skimte.

Blondinen var kledd i et trendy burgunderrødt skinnskjørt og skyhøye hæler, mens hun smilende trillet vognen til lille Camden Jack Cutler. Hun kjøpte også en smoothie som så svært sunn ut - kanskje det er slike som har fått henne tilbake i form så fort?

«The Hills»-stjernen var på vei til et morgenmøte hos skomerket Chinese Laundry, som hun designer en kolleksjon for, skriver RadarOnline. TV-kjendisen så opplagt og fornøyd ut, og moren hennes steppet inn som bærehjelp for den travle 25-åringen.

Cavallaris forlovede, quarterbacken Jay Cutler (29) var nemlig ikke å se.

Forrige uke understreket skjønnheten imidlertid at hun ikke hadde mistet all «babyvekten», etter at UsWeekly hadde hevdet nettopp dét:

- Jeg har ikke mistet all babyvekten ennå. Det sender feil budskap til kvinner, skrev hun da på sin Twitter-profil.

- Sannheten er at jeg sliter med å bli kvitt den siste ekstra vekten jeg har, men jeg er fornøyd med vekten min og vil ikke slite meg ut på grunn av den, uttalte hun til Life & Style samme dag.
 
Hvordan vektnåla står nå, en drøy uke senere, er derimot uvisst... Men sikkert er det vel at den nybakte moren ser temmelig godt ut!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke peiling på hva jeg synger   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer