SUKSESSPAR: Ekteparet Lars Alexander og Elena Bokoreva Wiulsrud har har danset seg til NM-gull fem ganger. I tillegg har de begge stor suksess sammen med kjendisene i "Skal vi danse". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SUKSESSPAR: Ekteparet Lars Alexander og Elena Bokoreva Wiulsrud har har danset seg til NM-gull fem ganger. I tillegg har de begge stor suksess sammen med kjendisene i "Skal vi danse". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- I studio er vi ikke ektepar

Lars Alexander Wiulsrud avslører at det kan gå en kule varmt når han skal svinge seg med "Skal vi danse"-kona...

SEHER.NO:  Ekteparet Lars Alexander og Elena Bokoreva Wiulsrud er myndige lærere for hver sin kjendis i årets "Skal vi danse" på TV 2.

Mens Lars Alexander (23) røk ut sammen med Ellen Arnstad for to uker siden, er Elena (23) og TV 2-sportens Carsten Skjelbreid (37) et av favorittparene blant de gjenværende deltakerne.

Men når de to ikke strammer opp kjendisenes dansetrinn, er ekteparet travelt opptatt med å konkurrere sammen i konkurranser, noe som blant annet har gjort dem til femdobbelte norgesmestere.

Lars Alexander - som var på plass for å støtte kona fra sidelinjen for en uke siden - avslører at det kan bli høy temperatur når de to "lærerne" skal trene sammen.
 
- Vi er sta begge to, og presser hverandre jo på trening, så da kan det bli litt krangling. Men vi har en regel om at når vi er i studio, så er vi ikke ektepar. Det blir vi først når vi drar hjem igjen, smiler han.

Ekteparet - som holder til i Drammen - møttes for fem og et halvt år siden, etter at Lars Alexander lette etter dansepartnere på nettet.

- Først var vi bare dansepartnere, så fant vi bare mer og mer tonen, sier han til Seher.no.

Han er full av lovord om innsatsen Elena og Carsten leverte i forrige ukes "Skal vi danse", etter at Carstens rygg slo seg vrang dagen før sending.

- Jeg hadde akkurat kjørt Elena til dansestudioene, da hun ringte og sa at Carsten hadde skadet seg mens han snørte en sko. De er flinke begge to, så jeg håper de kommer langt, sier han til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdag kl 19.30.

Har du et tips om "Skal vi danse"-kjendisene? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Skryter av "Skal vi danse"-Mias nye stil