«Paradise Hotel» 2018:

I strupen på TV3 etter «Paradise»-comeback

Sophie Vågsæter synes ikke noe om kanalens håndtering av egen tv-opptreden.

SKUFFA: «Paradise»-profil Sophie Vågsæter (25), her avbildet i anledning fjorårets sesong, reagerer kraftig på hvordan hennes eget tv-comeback er presentert av TV3. Foto: Kine Falch / Se og Hør
SKUFFA: «Paradise»-profil Sophie Vågsæter (25), her avbildet i anledning fjorårets sesong, reagerer kraftig på hvordan hennes eget tv-comeback er presentert av TV3. Foto: Kine Falch / Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): TV3 har nok en gang ryddet plass til realityserien «Paradise Hotel», og denne gang skal et sesong-jubileum markeres med brask og bram.

Da den tiende sesongen i rekka hadde premiere mandag kveld fikk tv-seerne derfor gjensyn med flere tidligere deltakere, eller såkalte «legender», som alle skulle kjempe om en plass på det velomtalte skandalehotellet.

Blant dem var sunnmøringen Sophie Vågsæter (25), som gjorde en tydelig figur i fjorårets utgave av programmet.

HARDE ORD: De ti ferske «Paradise»-deltakerne var ikke nådige i sin dom over de såkalte «legendene». I forkant av innspillingen av den tiende sesongen av «Paradise Hotel» ble de konfrontert med en liten lek, og det var tydelig at spesielt noen «legender» hadde etterlatt deg et mindre godt inntrykk på skjermen. I leken fikk deltakerne beskjed om å ... Vis mer

- Ydmykende

Etter å ha overvært sitt eget tv-comeback på mandagens premierefest skulle 25-åringen, som endte sitt forrige «Paradise»-opphold i tårer, riktignok sett at resultatet var annerledes.

Det er på Vågsæters Instagram-konto, i appens historiefunksjon, at realityprofilen påpekte følgende dagen derpå:

«Som jeg skrev i går ... Skuffet over TV3. Her ofrer vi jævlig mye av vår tid på å være med i legendesesongen, og så gir de meg tre sekunder på skjermen. Synes det er veldig urimelig og ydmykende med tanke på at vi faktisk har promotert dette, for dem, fire måneder i forveien».

Overfor Se og Hør forteller Stranda-jenta at hun reagerer på måten TV3 har valgt å presentere henne, og andre «legender», i årets «Paradise»-sesong.

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske fin... Vis mer

Skuffa

- De kaller dette for en «legende-sesong», men fokuset ligger ikke på oss i det hele tatt. Jeg hadde håpet at de skulle fremme oss litt mer, forteller hun.

- På hvilken måte?

- Jeg har satt av mye tid til dette, blant annet til promotering for TV3, og forventer å få noe igjen for det. Tre sekunder i tv-ruta er ikke godt nok. Jeg er i bakgrunnen gjennom hele programmet, så hva var egentlig poenget, spør Vågsæter, og fortsetter:

- På én måte føler jeg at TV3 bare har utnyttet meg - som promotør. Det er jeg skuffa over.

NY MEXICO-TUR: Sophie Vågsæter avbildet i forbindelse med årets «Paradise»-sesong. Foto: Marie Røssland / Dagbladet
NY MEXICO-TUR: Sophie Vågsæter avbildet i forbindelse med årets «Paradise»-sesong. Foto: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Realityprofilen legger ikke skjul på at hun, da hun takket ja til «Paradise»-comeback, så på deltakelsen som en gylden anledning til å bygge merkevare. Vågsæter, som stadig samler følgere til egen blogg og Instagram-profil, understreker at hun verken er i, eller ønsker å skape noen konflikt med TV3.

- Mye innhold må klippes ut

- Dette er ikke en veldig viktig sak for meg, men jeg synes det er på sin plass å uttrykke at jeg oppfatter dette som urettferdig.

Da Se og Hør snakket med Vågsæter var bare er én episode vist på tv, noe hun også legger til grunn.

- Vi får se hva som skjer videre, men nå har jeg ingen høye forventninger. Det spørs om jeg får så mye ut av dette som jeg hadde håpet, sier hun.

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Andreas Framnes, synes det er leit å høre at Vågsæter føler seg til dels utnyttet av kanalen.

- Til å begynne med kan jeg avkrefte påstanden om at vi forespurte Sophie om å være med som legende for promoteringens skyld. Vi spurte om Sophie ville være med fordi vi synes hun gjorde en legendarisk opptreden forrige gang hun var med, sier Framnes til Se og Hør.

Han påpeker at TV3 ikke har gitt noen garanti til verken nye eller gamle deltakerne for antall minutter på skjermen.

- Når 24 timer skal ned til 57 minutter må mye innhold klippes ut, forteller han.

I tirsdagens episode av «Paradise Hotel», kom det for øvrig frem at Vågsæter ikke var blant de to «legendene» som da fikk bli på reality-hotellet. Det var nemlig profilene Carl Aksel Bergh Jansen og Isabel Raad som fikk den gleden.

  • Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

Saken fortsetter under videoen.

GÅTT NED FLERE KILO: «Paradise Hotel»-deltaker Sophie Vågsæter kan sjekke inn igjen denne sesongen. I forkant av innspilling viste vi henne noen bilder fra forrige sesong. Vågsæter avslører at hun har forandringene er mange. Video: Marie Røssland Vis mer

Stor forandring

Da Se og Hør møtte Vågsæter under tv-innspillingen i Mexico tidligere i år, snakket hun blant annet om sin egen utseendemessige forandring det siste året. 25-åringen har både endret frisyre og klesstil siden hun deltok i den første sesongen av «Paradise Hotel», i tillegg til å ha mistet mange kilo.

- Jeg ser veldig annerledes ut, og det føles 20 kilo siden. Det har vært et travelt år, og det er nok derfor jeg har gått ned i vekt. Jeg bryr meg ikke om det. Så lenge jeg har det bra med meg selv, er det «all good», fortalte hun. ​

Vågsæter har tidligere vært åpen om hun ønsker å gjennomføre en brystreduksjon, da hennes nåværende situasjon, ifølge 25-åringen selv, gir henne en rekke fysiske plager.

- Jeg har altfor store pupper, og det er ikke bare en fordel. Blant annet har jeg hatt mye vondt i nakken, og fått dårlig holdning. Størrelsen har påvirket meg i stort sett alt: Under trening, til hverdags og i klesveien, fortalte Vågsæter i februar.

Koblet til fotballstjerne

Allerede før sin første «Paradise»-innsjekk var 25-åringen et kjent fjes for flere. Vågsæter skapte nemlig store overskrifter - både i Norge og i utlandet - da hun ble koblet til Manchester United-spilleren Antonio Valencia (32) i 2016.

Saken fortsetter under videoen.

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Sunnmørsjenta, som fikk 220 000 kroner for å fortelle om den påståtte romansen hos den britiske tabloidavisa The Sun, har seinere fortalt at hun møtte den da gifte fotballspilleren, som ble avbildet med Vågsæter på en rekke paparazzibilder, via Instagram. De har lite kontakt i dag.

- Vi sender hverandre noen snaps i ny og ne, men ikke noe mer enn det. Men jeg tror ikke han hadde sagt nei om jeg hadde spurt om vi skulle møtes, for å si det sånn, fortalte hun til Se og Hør i fjor.

Apropos romanse (og gårsdagens «Paradise»-episode): Allerede i løpet av den første natta på tv-hotellet hoppet to ferske «Paradise»-deltakere til køys.

LES OGSÅ: Her følger du årets «Paradise»-deltakere i sosiale medier

HET NATT: Kristian og Julie fant god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falck Vis mer