<strong>NYTER LIVET SOM SMÅBARNSMOR:</strong> Penny Lancaster la ikke skjul på at hun stortrives med sin lille sønn Aiden, da de to lekte sammen i en parik i Beverly Hills søndag. Foto: All Over Press
NYTER LIVET SOM SMÅBARNSMOR: Penny Lancaster la ikke skjul på at hun stortrives med sin lille sønn Aiden, da de to lekte sammen i en parik i Beverly Hills søndag. Foto: All Over Press Vis mer

I storform etter fødselen

Seks måneder etter fødselen er 40-åringen tilbake for fullt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Seks måneder etter at hun ble mamma til sønnen Aiden, er rockeveteranen Rod Stewarts kone Penny Lancaster (40) tilbake i full vigør.

Søndag var viste den tidligere toppmodellen at hun allerede er tilbake i samme form som før fødselen, da hun dro på leketur i en park i London, sammen med sin lille sjarmør.

Penny lo og smilte, og la ikke skjul på at hun stortrives i mammarollen.

Fra før har paret sønnen Alastair (5) sammen. Totalt har Stewart (66) åtte barn med fem forskjellige kvinner.

Rod Stewart la ikke skjul på at paret var i ekstase over å få sin nye sønn etter fødselen. Men 66-åringen har også signalisert at dette er hans siste barn.

- Jeg kan ikke få flere barn, da må jeg reise på turné til jeg er 90, sa tidligere i år ifølge avisa Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Dette er min siste baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer