Sigvart Dagsland:

- I starten var det nok å overleve

Den folkekjære artisten Sigvart Dagsland snakker ut om den dramatiske bilulykken i 2018.

DRAMATISK: For to år siden ble artist Sigvart Dagsland alvorlig skadet etter en frontkollisjon med en annen bil. Nå forteller han om tiden etter ulykken. Her er han avbildet i 2012. Foto: Vegar Grøtt / NTB
DRAMATISK: For to år siden ble artist Sigvart Dagsland alvorlig skadet etter en frontkollisjon med en annen bil. Nå forteller han om tiden etter ulykken. Her er han avbildet i 2012. Foto: Vegar Grøtt / NTB Vis mer
Publisert

For to og et halvt år siden kom sjokknyheten om at den folkekjære artisten Sigvart Dagsland (57) var blitt alvorlig skadet, etter at han og to av hans bandkolleger frontkolliderte med en annen bil opp riksvei 3 ved Kolomoen.

Dagsland lå i litt over en måned på sykehus med tolv brudd, og måtte gjennom flere omfattende operasjoner.

«Jeg var den som kjørte bilen, og ble sittende i 45 minutter før jeg ble skåret løs. Jeg ble påført en rekke store bruddskader, hvor det alvorligste nok var den venstre ankelen som ble knust, men det var mye omfattende fra skaderepertoaret som inntraff, i kropp, armer og ben», skrev han på Facebook, en måned etter ulykken.

Roser kona

Nå, to år senere, snakker han ut om veien tilbake etter den dramatiske bilulykken.

- I starten var det nok å overleve. Ok, jeg ligger her i sykesengen. Om tre måneder kan jeg kanskje gå. Den tanken er ganske heftig. Det kom en vilje som gjorde at jeg tok det steg for steg og telte seire. Det har jeg alltid gjort, forteller han til programleder Dorthe Skappel (57) i ukens episode av «God kveld Norge med Dorthe».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer