«Sommerhytta»-Håvard:

I sorg

Deler trist nyhet.

I SORG: Håvard Skille Midtgård har mistet et familiemedlem. Her avbildet på «Sommerhytta» med samboer Leona Williams. Foto: TV 2
I SORG: Håvard Skille Midtgård har mistet et familiemedlem. Her avbildet på «Sommerhytta» med samboer Leona Williams. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I årets sesong av «Sommerhytta» er samboerparet Håvard Skille Midtgård (23) og Leona Halset Williams (27) blant dem som konkurrerer om å vinne sin drømmehytte.

Nå deler Midtgård den triste nyheten om at han har mistet morfaren sin i et innlegg på Instagram.

«Et av mine største forbilder har gått bort. Tusen takk for alle minnene og alt du har lært meg, morfar! Savnet vil bli stort», skriver han.

TV 2 omtalte saken først.

Overfor Se og Hør forteller Midtgård i en tekstmelding at det har vært en tung periode.

«Vi hadde et veldig nært og fint forhold», skriver han, og legger til at morfaren alltid har stilt opp og lært han mye.

«Spesielt det å like naturen. Han lærte oss hvordan man kan lage et ordentlig bål med selvplukket ved, og så videre. Morfar og Kirsten, min bonusmormor, har en hytte på Blefjell som har blitt et samlingspunkt for både å være i naturen og det å være mye sammen. Der har vi tilbrakt store mengder tid sammen», skriver han.

Midtgård fortsetter:

«Han var en mann som brukte mye tid ute i naturen, enten det var å gå turer i fjellet, padle kano, gå på ski og mer til. Så veldig mange av minnene ble etablert der».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer