Else Kåss Furuseth:

I sorg

- Håper dere lar dere inspirere av henne.

MISTET BESTEMOREN: Else Kåss Furuseths bestemor sovnet stille inn 17. mai. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MISTET BESTEMOREN: Else Kåss Furuseths bestemor sovnet stille inn 17. mai. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bestemoren til Else (41) og Cecilie Ramona Kåss Furuseth (38) gikk bort på 17. mai. Det deler begge søstrene på Instagram.

Bestemoren har blant annet vært veldig delaktig i de to barnebarnas podkast«The Kåss Furuseths», der søstrene nå har delt en episode til ære for henne.

- Cecilie og jeg vet hun satte umåtelig stor pris på å ha kontakt med dere, lytterne, så la oss hedre hennes minne med noen av hennes egne fine, rare og ja ganske så kloke ord, er blant det Else sier i episoden.

I podkasten kommer det også frem gjennom en tidligere telefonsamtale at hun planla å feire 98-årsdagen.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

På Instagram delte programlederen en rekke bilder av både seg selv, bestemoren og Cecilie.

«Kjære alle venner. Vår kjære b-mor (og ambassadør for programmet Kåss Furuseths) sovnet fredelig inn til lyden av «Ja, vi elsker» og «Hipp hurra!» på 17. mai, og gikk dermed ut av et langt og godt liv med flagget til topps. Håper dere lar dere inspirere av henne til å ringe en venn, ta vare på hverandre, og ikke minst: Ta vare på nesene deres. For å bruke B-mors egne ord: STÅ PÅ, det lysner!», skriver Else på Instagram.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Else Kåss Furuseth.

LES OGSÅ: «Petter Uteligger»-profilen er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer