Ed Sheeran:

I sorg: - Ville ikke vært her uten ham

Superstjerne Ed Sheeran er i sorg etter kompisens død.

MISTET VENN: Ed Sheeran er i sorg etter han mistet sin gode venn Jamal Edwards. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB
MISTET VENN: Ed Sheeran er i sorg etter han mistet sin gode venn Jamal Edwards. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente popstjernen Ed Sheeran (31) er kjent for å være mannen bak hitlåter som «Bad Habits», «Shape of You» og «Perfect».

Musikkentreprenør og YouTube-stjerne Jamal Edwards var med på å starte Sheerans karriere, og ble dermed en nær venn av artisten. Edwards var grunnleggeren av SBTV, en musikkplattform som hjalp blant andre Sheeran med å bli kjent.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Nylig gikk han bort. Edwards ble bare 31 år gammel og døde av hjerteinfarkt. Det skriver blant andre svenske Expressen.

Forrige uke publiserte Sheeran en hyllest til sin avdøde venn på Instagram. Der delte han et gammelt bilde av de to og la ved en lengre tekst under, hvor han blant annet takket Edwards for at han er der han er nå.

«Jeg har ikke lagt ut noe fordi jeg ikke finner ordene, jeg kan ikke svare fordi jeg ikke vet hva jeg skal si».

Slik begynner han innlegget.

«Jamal er broren min. Lyset hans skinte så sterkt. Han brukte det bare til å belyse andre og ba aldri om noe tilbake. Et stjernelys skinner i millioner av år etter at de har gått bort, og hans vilje fortsetter å lyse opp hvert mørke øyeblikk, vi er alle vitne til hans kraft. Jeg ville ikke vært her uten ham, både faglig og personlig. Det vil aldri være noen i nærheten av den han er, men jeg er så takknemlig for å ha eksistert i hans bane».

DØD: 31 år gamle Jamal Edwards gikk bort tidligere i år. I 2014 ble han slått til ridder for sitt arbeid for musikken. Foto: John Stillwell / PA photos / NTB
DØD: 31 år gamle Jamal Edwards gikk bort tidligere i år. I 2014 ble han slått til ridder for sitt arbeid for musikken. Foto: John Stillwell / PA photos / NTB Vis mer

Dette er første gang Sheeran har uttalt seg om sin venns død.

Expressen skriver at «Shape of You»-sangeren og kona Cherry Seaborn forrige uke deltok på en minnegudstjeneste i London for avdøde Jamal Edwards.

LES OGSÅ: - Viktig å snakke om det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer