Orlando Bloom:

I sorg uker før fødselen

Skuespilleren er i stor sorg, bare uker før forlovedens termin.

SORG: Skuespilleren Orlando Bloom befinner seg nå i stor sorg, etter at hunden hans Mighty døde. Foto: NTB Scanpix
SORG: Skuespilleren Orlando Bloom befinner seg nå i stor sorg, etter at hunden hans Mighty døde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mars kom den hyggelige nyheten om at skuespiller Orlando Bloom (43) og artist Katy Perry (35) venter sitt første barn sammen. Den lille jenta, som er forventet å komme i august, blir parets første barn sammen.

Fra sitt tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr har Bloom sønnen Flynn Christopher Bloom (9). Man skulle dermed tro at parets dager var fylt med glede og babylykke.

Nå befinner Hollywood-kjekkasen seg imidlertid i dyp sorg, etter at han mistet den som sies å være menneskets beste venn.

Hunden hans Mighty, som var av rasen puddel, ble nemlig bekreftet død onsdag morgen - etter at han sporløst forsvant i forrige uke.

«Pirates of the Caribbean»-skuespilleren avslørte den triste nyheten på sin egen Instagram-konto, og viste samtidig fram en ny tatovering.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

- På den andre siden

Tatoveringen viser Mightys navn over et symbol for spar ess, og er tatt til ære for hunden.

- Mighty er på den andre siden nå. Etter sju dager med leting fra morgen til kveld, fant vi i dag, på den sjuende dagen, halsbåndet hans. Jeg har felt flere tårer denne uken enn det jeg trodde var mulig, noe som har vært veldig rensende og helende, skriver 43-åringen i innlegget, og fortsetter:

- Ingenting er uprøvd, vi har krabbet gjennom alle kummer, under veier, søkt gjennom alle hager og elvebredder. Har også hatt to separate søkshunder som har gjort sitt beste.

Videre skriver 43-åringen at han er takknemlig for at den lille hunden har vist ham at kjærlighet er uendelig, og at han er sikker på at Mighty vet at han har gjort sitt ytterste for å respektere båndet mellom hund menneske.

- Han var mer enn en kompanjong. Det var uten tvil en sjelsforbindelse. Jeg er lei meg. Tusen takk. Hvil i fred Mighty Heart, mitt lille spar ess.

View this post on Instagram

motley crew 2020

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Avslutningsvis benytter han anledningen til å takke naboer og lokalsamfunnet for at de lot han lete gjennom hagene deres, samt støtten gjennom letingen som fant sted på nattestid.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Alltid med

Også Blooms forlovede, Katy Perry - som for tiden går høygravid med datteren - publiserte en hilsen til pelsdyret.

- Vi kommer til å savne vår lille kompis, Nuggets (babyen journ.anm.) bror så mye. Det kommer for alltid til å være et poteformet hull i hjertene våre, skriver hun i innlegget, som er republisert fra 43-åringens Instagram.

At Mighty har betydd mye for skuespilleren, er det liten tvil om. Han har nemlig fulgt eieren sin på både premierer, filminnspillinger og arrangementer.

Søksgruppa «Dog Days Search & Rescue», som bidro i søket av den lille hunden, skrev også i en uttalelse at de hadde prøvd å finne Mighty i en hel uke før han ble bekreftet død.

PREMIERE: Orlando og Mighty var ofte å se sammen på ulike premierer, her på presseturné for serien «Carnival Row». Foto: NTB Scanpix
PREMIERE: Orlando og Mighty var ofte å se sammen på ulike premierer, her på presseturné for serien «Carnival Row». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Orlando hadde en så sterk kjærlighet og lidenskap for hans lille gutt Mighty, og da vi snakket med han kunne vi kjenne følelsene og kjærligheten i hvert ord.

LES OGSÅ: Derfor falt hun for Orlando Bloom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer