Christiane Schaumburg-Müller:

I sorg: Mistet sønnen

Den danske «Skal vi danse»-programlederen mistet sin ufødte sønn.

I SORG: For drøye tre uker siden, da dette bildet ble tatt, kunne Christiane Schaumberg-Müller glede seg over å bli mor igjen. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Skjermdump Instagram
I SORG: For drøye tre uker siden, da dette bildet ble tatt, kunne Christiane Schaumberg-Müller glede seg over å bli mor igjen. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Lørdag kunne den danske «Skal vi danse»-programlederen Christiane Schaumburg-Müller (40) dele den triste nyheten om at hun og forloveden Daniel Åxman har mistet sin ufødte sønn. Det delte hun på Instagram.

«I 21 uker bar jeg deg i magen. Ventet så engstelig på å få deg i mine armer. Du ble til i kjærlighetens tegn og fra dag én av graviditeten har vi elsket deg og ventet på deg med lengsel. Halvveis ble stoppestedet ditt og på torsdag fødte jeg deg, den fineste gutten. Du er en stjerne på himmelen nå. Vakreste du», skrev hun.

Sønnen hadde allerede fått navnet Colombus.

Schaumburg-Müller har sønnen Constantin fra tidligere, som hun fikk med rapperen Liam O'Connor i 2016. Åxman har to døtre fra et tidligere forhold.

Siden hun delte den tragiske nyheten har det vært stille fra paret, men nå uttaler hun seg om den store sorgen, ifølge Ekstra Bladet.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

I sorg

Det gjør hun i et nytt innlegg på Instagram.

«Som bølger i vannet. Sorgens ansikt kommer og går, men den bor i en for evig», innleder hun innlegget, og fortsetter:

«Jeg gir meg selv plass til å være trist, hissig og engstelig. Men med meg hver dag har jeg kjærlighet. Jeg er en livsnyter og glasset er sjelden halvtomt», skriver programlederen videre.

Videre kommer det frem at hun er åpen for å bli gravid igjen.

«Det hersker ingen tvil om at jeg byr fremtiden og enda en graviditet velkommen med åpne armer, og jeg har også plass til smil, klemmer og ettertanke».

Avslutningsvis takker hun for alle støttemeldinger som har kommet, og skriver at livet er hardt, men også vakkert.

GRÅTER: I denne ukens episode av «Helt Harald» er det Solveig Kloppen som er gjest. Og når Solveig forteller om hvor mye hytten betyr for henne begynner hun å gråte. Vis mer

«Sorg tynger hjertene våre»

Da den triste nyheten først ble kjent lørdag, delte som nevnt 40-åringen et lengre innlegg på Instagram.

Der kom det blant annet frem at hun fødte den lille gutten - i uke 21 - torsdag forrige uke.

«Sorg tynger hjertene våre, og akkurat nå prøver jeg å navigere i det følelsesmessige hullet og kaoset i kroppen min. Smerten og sårbarheten er konstant. Heldigvis er vårt anker våre tre elskede barn og vår sterke kjærlighet til livet og hverandre».

Også i det innlegget kom det frem at drømmen om en fremtidig familieforøkelse ikke er over. Hun poengterte også at de forsøker å holde fokuset på alt det fine de har i livene sine.

LES OGSÅ: Mistet datteren (2): - Vi er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer