Julia Quinn:

I sorg: Mistet faren og søsteren

«Bridgerton»-forfatteren opplevde familietragedie.

TRAGEDIE: Forfatteren mistet både faren og søsteren i en tragisk bilulykke. Foto: Skjermdump fra Instagram / juliaquinnauthor
TRAGEDIE: Forfatteren mistet både faren og søsteren i en tragisk bilulykke. Foto: Skjermdump fra Instagram / juliaquinnauthor Vis mer
Publisert

Den amerikanske Netflix-serien «Bridgerton» har blitt en enorm suksess. Serien omhandler livene til familiene Bridgerton og Featherington, sett gjennom linsen til en mystisk sladderspaltist med navn Lady Whistledown.

Suksesserien er basert på bestselgerbøkene til amerikanske Julia Quinn (51), som nå deler en tragisk nyhet på Instagram. I innlegget meddeler Quinn at faren, Steve Cotler, og søsteren, Violet Charles, har mistet livet.

Us Weekly og Entertainment Tonight er blant mediene som har omtalt tragedien.

«Jeg har mistet faren og søsteren min fordi et cateringfirma ikke sikret lasten sin og lasten falt ut på motorveien. Fordi en sjåfør ikke tenkte noe over å kjøre mens alkoholnivået i blodet hans var nesten tre ganger den lovlige grensen», skriver hun innledningsvis.

«Jeg har mistet faren min, og jeg har ikke søsteren min til å sørge sammen med. Jeg har mistet søsteren min Violet Charles, som jeg nettopp hadde skrevet en grafisk roman med», fortsetter hun.

Dediserer bok til faren

Videre forklarer Quinn at romanen var dedisert til faren, noe den fortsatt vil være. Hun påpeker at det nå ikke lenger vil være en overraskelse for faren, men at hun liker å tenke at han mistenkte at de kom til å gjøre det

«Han kjente oss så godt. Han var faren vår», legger hun til.

Instagram-innlegget viser et bilde av en felles uttalelse fra Quinn og søsknene hennes, som ble delt på farens Facebook-profil.

GRÅTER: I en episode av «Helt Harald» var det Solveig Kloppen som var gjest. Og da Solveig fortalte om hvor mye hytten betyr for henne begynte hun å gråte. Vis mer

«29. juni 2021 ble vår far Steve Cotler drept av en full sjåfør i en bilkrasj, som også tok livet av hans yngste datter, den bemerkede tegneserieskaperen Violet Charles. Violets elskede servicehund omkom også i bilkrasjet», heter det i uttalelsen.

Videre kommer det frem at Steven Cotlers store lidenskap var å skrive, og at han blant annet skrev den litterære bokserien med navn «Cheesie Mack». Dette førte til at han var på hundrevis av besøk på ulike barneskoler rundt om i landet.

«Han gledet seg også over å være den mest pinlige faren noensinne, og kan ha vunnet denne tittelen på slutten av 70-tallet med en opptreden på «Gong Show» (talentkonkurranse for amatører, journ.anm.)».

NY SIDE: Adrian Sellevoll var ute med låten «Se hvordan vi lever», der han tok et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyllet kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

Deler minne om faren

I samme uttalelse deler også Quinn en historie om da hun stoppet å være flau over faren sin. Det kommer frem at hun var student og ble med på farens 25. gjenforening på skolen.

«Alle hadde dratt på en klubb i Boston for å danse og Janet Jackson kom på høyttalerne. Faren min begynte å danse veldig dårlig (typisk), men med en stor entusiasme (også typisk). Jeg så noen tenåringer peke på ham og jeg tenkte bare: «Dere skulle bare ØNSKE at faren deres danset slik». Etter det følte jeg ingenting annet enn stolthet over ham».

Det kommer også frem at faren aldri lot frykten for å drite seg ut styre handlingene hans.

«Som en venn sa etter hans plutselig død: Vi burde alle være litt mer som Steve», heter det videre.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Bilulykken har blitt omtalt på Department of Public Safetys nettside for Salt Lake City i Utah, ifølge Entertainment Tonight. Der kommer det frem at dødsulykken fant sted halv ni på kvelden tirsdag 29. juni.

Det opplyses også om at føreren av bilen som krasjet inn i Quinns far og søster ble arrestert, og at etterforskningen fortsatt pågår. Steve Cotler ble 77 år gammel mens Violet Charles ble bare 37 år gammel.

LES OGSÅ: - Jeg vil våkne opp fra denne vonde drømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer