Julia Quinn:

I sorg: Mistet faren og søsteren

«Bridgerton»-forfatteren opplevde familietragedie.

TRAGEDIE: Forfatteren mistet både faren og søsteren i en tragisk bilulykke. Foto: Skjermdump fra Instagram / juliaquinnauthor
TRAGEDIE: Forfatteren mistet både faren og søsteren i en tragisk bilulykke. Foto: Skjermdump fra Instagram / juliaquinnauthor Vis mer
Publisert

Den amerikanske Netflix-serien «Bridgerton» har blitt en enorm suksess. Serien omhandler livene til familiene Bridgerton og Featherington, sett gjennom linsen til en mystisk sladderspaltist med navn Lady Whistledown.

Suksesserien er basert på bestselgerbøkene til amerikanske Julia Quinn (51), som nå deler en tragisk nyhet på Instagram. I innlegget meddeler Quinn at faren, Steve Cotler, og søsteren, Violet Charles, har mistet livet.

Us Weekly og Entertainment Tonight er blant mediene som har omtalt tragedien.

«Jeg har mistet faren og søsteren min fordi et cateringfirma ikke sikret lasten sin og lasten falt ut på motorveien. Fordi en sjåfør ikke tenkte noe over å kjøre mens alkoholnivået i blodet hans var nesten tre ganger den lovlige grensen», skriver hun innledningsvis.

«Jeg har mistet faren min, og jeg har ikke søsteren min til å sørge sammen med. Jeg har mistet søsteren min Violet Charles, som jeg nettopp hadde skrevet en grafisk roman med», fortsetter hun.

Dediserer bok til faren

Videre forklarer Quinn at romanen var dedisert til faren, noe den fortsatt vil være. Hun påpeker at det nå ikke lenger vil være en overraskelse for faren, men at hun liker å tenke at han mistenkte at de kom til å gjøre det

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.