«Selling Sunset»-Maya Vander:

I sorg: - Ikke ta ting for gitt

Opplevde marerittet - for andre gang.

I SORG: Maya Vander opplevde marerittet. Foto: Netflix
I SORG: Maya Vander opplevde marerittet. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

I fjor sommer kunne «Selling Sunset»-profilen Maya Vander (40) annonsere at hun ventet sitt tredje barn. Bare fem måneder senere kom kontrabeskjeden - sønnen Mason, som hun fødte i uke 38, var dødfødt.

Tidligere denne uken tok Vander til Instagram-story for å dele nok en trist nyhet. Et halvt år etter hun opplevde dødfødselen, har hun igjen opplevd alle blivende foreldres verste mareritt.

I sorg

«Jeg har hatt en veldig rar uke», innleder hun i storyen, sammen med et bilde av sin tre år gamle sønn, Aiden.

Etter tragedien i fjor høst har hun blitt gravid igjen, men forteller nå at hun nå er i sorg etter å ha spontanabortert i tiende uke av svangerskapet. Det melder Entertainment Tonight.

«Barna mine og mannen min er absolutt min velsignelse, og jeg er så heldig for å være moren deres! De bringer glede og lykke til livet mitt. Gi en klem og kjærlighet til mennesker som du bryr deg om. Ikke ta ting for gitt», oppfordrer hun til slutt.

Vander og ektemannen Dave Miller har sønnen Aiden og datteren Elle (2) sammen.

- Et mareritt

Også da hun fødte sin dødfødte sønn, delte hun den triste oppdateringen på Instagram. Det var ved en rutinesjekk at legene oppdaget at barnet i magen ikke lenger levde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.