Elizabeth Hurley:

I sorg: - Hjertet mitt er knust

Den australske cricketlegenden ble funnet død fredag, 52 år gammel.

DØDSFALL: Shane Warne mistet livet fredag. Nå uttaler eksforloveden Elizabeth Hurley seg om sorgen. Foto: Richard Young/REX/NTB
DØDSFALL: Shane Warne mistet livet fredag. Nå uttaler eksforloveden Elizabeth Hurley seg om sorgen. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag denne uken kom den triste nyheten om at den australske cricketlegenden Shane Warne hadde blitt funnet død i Thailand - 52 år gammel.

- Det er med stor sorg vi opplyser om at Shane Keith Warne døde av et trolig hjerteinfarkt. Til tross for helsepersonellets beste innsats, kunne han ikke reddes. Familien ber om privatliv i den kommende tiden og vil komme tilbake med flere detaljer etter hvert, sa managementet hans i en uttalelse fredag, ifølge BBC.

Warne var å regne som en av verdens største cricketprofiler, og har etterlat seg en rekke mennesker i stor sorg.

Blant dem er skuespiller Elizabeth Hurley (56) og hennes sønn, Damian Hurley (19).

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

Mistet eksforloveden

Romanseryktene mellom Hurley og Warne begynte å svirre tilbake i 2010, og året etter gikk han ned på kne og fridde til skuespilleren. Forlovelsen ble imidlertid brutt i 2013, da paret valgte å gå hver til sitt, ifølge People.

Eksparet beholdt det gode vennskapet i årene etter bruddet. I 2018 uttalte Warne til The Mirror at «årene med Elizabeth var de lykkeligste han hadde hatt i livet».

Nå, i to separate innlegg, minnes skuespilleren og sønnen hennes den avdøde sportslegenden.

«Det føles som sola har gjemt seg bak skyene for alltid. Hvil i fred, mitt elskede Løvehjerte», skriver 56-åringen på Instagram, til en rekke bilder av det tidligere paret.

Farsfigur

Elizabeth Hurleys sønn, Damien, var ni år gammel da moren forlovet seg med cricetspilleren. I et eget innlegg kommer det frem at han hadde et svært godt forhold til sin tidligere stefar.

«Jeg prøver fremdeles å forstå dette», innleder 19-åringen innlegget, og fortsetter:

«SW (Shane Warne red.anm.) var en farsfigur for meg i de fleste av mine formative år, og han var virkelig en av de beste mennene jeg noen gang har kjent. Hjertet mitt er knust. Tenker på og sender kjærlighet til hele SWs familie».

Damian Hurley mistet faren - milliardær, filantrop og filmprodusent Steve Bing - i 2020.

LES OGSÅ: I sorg etter brudd og arveoppgjør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer