«Bachelor Sverige»:

I sorg: - Gir hverandre styrke

Deler nedslående beskjed.

BUNNLØS SORG: Realityparet gledet seg over å bli foreldre for første gang. Slik ble det dessverre ikke. Foto: Skjermdump fra Instagram
BUNNLØS SORG: Realityparet gledet seg over å bli foreldre for første gang. Slik ble det dessverre ikke. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble full klaff for realitystjernene Sebastian Martinsson (29) og Ida Nordfors (26) etter at de ble truffet av amors piler under deltakelsen i «Bachelor-Sverige» i 2021.

Siden deltakelsen har lykken vist seg å vare for turtelduene, og i november ble de overrasket av den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Knappe to måneder senere kom kontrabeskjeden om at paret har mistet sitt lille kjærlighetsbarn som følge av en spontanabort.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i et innlegg på instagram meldte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

- Noen av de tøffeste dagene vi har opplevd

Den triste nyheten deler paret selv på Instagram.

«Det som har vært noen av de lykkeligste ukene i vårt liv ble etterfulgt av noen av de tøffeste dagene vi noensinne har opplevd», er blant det 26 åringen skriver i Instagram-innlegget.

Videre deler paret at de mottok den triste nyheten forrige uke, og at sorgen nærmest er uutholdelig å bære på.

«Fordi kroppen min ikke forsto at fosteret hadde sluttet å leve, fortsatte jeg å være gravid i flere uker», fortsetter realityprofilen.

Overfor svenske Aftonbladet legger hun ikke skjul på at det er tungt.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette var hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

- Man planlegger hvordan man kommer til å være som forelder - før hele den fantastiske drømmen brått blir revet fra deg. Vi skal være der og støtte hverandre i dette marerittet. Det kommer til å ta litt tid, men det skal vi klare. Vår kjærlighet til hverandre gir oss styrke.

Kommentarfeltet til den svenske realitystjernen bugner over av støttende ord, deriblant fra Malin Stenbäck, programleder for «Bachelor Sverige».

«Store klemmer til dere begge», skriver hun, etterfulgt av et rødt hjerte.

LES OGSÅ: Deler trist nyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer