I SORG: Aaron Carter, BJ Carter, Leslie Carter, Amy Carter and Nick Carter under en fest i 2006. Nå er Leslie død. Foto: All Over Press
I SORG: Aaron Carter, BJ Carter, Leslie Carter, Amy Carter and Nick Carter under en fest i 2006. Nå er Leslie død. Foto: All Over PressVis mer

I sorg etter søsterens død

Nick og Aaron Carter mistet sin 25 år gamle søster.

SEHER.NO: Nick Carter (32) fra Backstreet Boys og sangerbroren Aaron Carter (24) er i sorg etter at søsteren deres døde.

Leslie Carter, som på ny var i ferd med å skape seg en karriere som sanger etter å ha forsøkt seg som barnestjerne, døde i New York tirsdag - bare 25 år gammel.

En talsperson for familien bekrefter dødsfallet overfor Access Hollywood, og ba om fred til å sørge over tapet. Det er ikke kjent hvorfor Leslie Carter, som ble mor til en datter i april i fjor, døde.

Som 13-åring signerte hun platekontrakt med Dreamworks Record og begynte å spille inn debutalbumet. Singelen «Like Wow!» var å høre i filmen «Shrek» i 2001. Men Dreamworks droppet henne, fordi de ikke trodde hun ville klare å ta opp kampen med Britney Spears og Christina Aguilera.

Hun dukket også opp i realityserien om den musikalske Carter-familien, «House of Carter», i 2006.

Nick Carter fortalte tidligere åpenhjertig om sitt ville liv med festing og rusproblemer. Etter flere år med alkohol og dopmisbruk, fikk Carter diagnosen kardiomyopati. Sykdommen er en hjertemuskelsykdom som i ekstreme tilfeller kan kreve hjertetransplantasjon eller i verste fall død, skrev People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Besatt av Lene Nystrøm