Alec og Hilaria Baldwin:

I sorg etter nok en spontanabort

- Selv om vi ikke har det så bra akkurat nå, så kommer det til å gå bra senere.

NY SPONTANABORT: For syv måneder siden mistet Alec og Hilaria Baldwin sitt ufødte barn, og nå har det skjedd igjen. Foto: NTB Scanpix
NY SPONTANABORT: For syv måneder siden mistet Alec og Hilaria Baldwin sitt ufødte barn, og nå har det skjedd igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september var ekteparet Alec (61) og Hilaria Baldwin (35) i lykkerus, da de kunne dele den gledelige nyheten om at de ventet barn igjen.

Fra før av har de fire barn sammen, Carmen (6) Rafael (4), Leonardo (3) og Romeo (1). Alec har også datteren Ireland (24) med ekskona.

MANN OG KONE: Alec og Hilaria Baldwin har vært gift siden 2012, og kunne nylig glede seg over at familien skulle utvides for femte gang. Slik gikk det ikke. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Alec og Hilaria Baldwin har vært gift siden 2012, og kunne nylig glede seg over at familien skulle utvides for femte gang. Slik gikk det ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familieforøkelsen var etterlengtet for paret, da Hilaria bare fem måneder tidligere mistet sitt ufødte barn. Nå har tragedien gjentatt seg.

Ifølge People har Hilaria nå gått gjennom nok en spontanabort, bare syv måneder etter den forrige. Det fortalte hun mandag, kort tid etter at hun var på en sjekk hos legen sin.

- Jeg er knust

Nyheten deler 35-åringen selv på Instagram, der hun til en video av seg selv og datteren skriver dette:

«Vi er veldig lei oss over å fortelle at vi i dag fikk vite at babyen vår har gått bort, fire måneder gammel. Vi vil også at dere skal vite at selv om vi ikke har det så bra akkurat nå, så kommer det til å gå bra senere».

I videoen forteller Hilaria sin seks år gamle datter at hun ikke vet hvor lang tid det vil gå før det kommer en ny baby, tydelig beveget av det hele.

«Jeg fortalte henne at babyen ikke kommer likevel. Men vi vil prøve veldig hardt å gi henne en lillesøster senere. Jeg er knust akkurat nå. Jeg forventet ikke dette da jeg dro til legen i dag. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Jeg er fortsatt i sjokk, og dette er ikke helt klart for meg nå», avslutter hun innlegget, før hun ber om at paparazziene ikke tar bilder.

Etter at 35-åringen delte det hjerteskjærende innlegget mandag, er det flere som har sendt gode tanker og støtte i kommentarfeltet.

Blant dem er supermodell Hailey Bieber (22), som er niesen til Alec.

«Jeg er så lei meg. Elsker dere», skriver hun i en kommentar under Instagram-videoen til Hilaria.

View this post on Instagram

Happy Halloween... love the 🦄 family

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Fire barn på syv år

Hilaria og Alec Baldwin giftet seg i 2012, og siden den gang har barn og familie virkelig stått i fokus hos dem.

Året etter bryllupet kom deres første barn til verden, Carmen, og siden har de tre sønnene kommet som perler på en snor. At Hilaria trives med å gå gravid, er det liten tvil om, noe hun har sagt tidligere.

- Jeg vil absolutt ha en til. Av en eller annen grunn ønsker jeg meg alltid et barn til etter at jeg har født. Det er som å sitte i en karusell der du aldri vil hoppe av. Det føles styrkende, og man vil bare oppleve det igjen og igjen, fortalte Hilaria til People i fjor.

Veien til et barn nummer fem har imidlertid vist seg å ikke bare være enkel, da hun nå altså har mistet to barn på under ett år. I Instagram-innlegget tyder derimot mye på at de ikke har gitt opp håpet om å få et barn til.

Vis mer

LES OGSÅ: - Et signal til det svenske folk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer