Christer Falck:

I sorg etter morens bortgang

Moren døde i armene hans.

I SORG: Christer Falck er i sorg etter å ha mistet moren. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Christer Falck er i sorg etter å ha mistet moren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Robinson»-programlederen Christer Falck (50) er i sorg etter å ha mistet moren natt til tirsdag. Hun har lidd av sykdommen Alzheimers i over 15 år.

Det bekrefter han selv i et innlegg på Facebook.

- Min snille, vakre, morsomme, rettferdige, bollebakende, annenstemmesyngende mamma gikk bort i natt etter over 15 år med Alzheimers. 20% av livet ditt har du vandret, sittet og til slutt ligget deg gjennom denne forvirrende tåka, skriver han blant annet i innlegget, før han fortsetter:

- Det var godt å holde rundt deg mens du pustet ut for siste gang. Takk for alt, mamma.

Ifølge TV 2, som først omtalte saken, har Falck lenge vært åpen om morens sykdom.

- Det er utrolig trist. Det er en sånn sykdom som man ikke kan gjøre noenting med. Hadde det vært kreft, så kunne man håpe at hun skulle bli frisk. Men dette er bare å se et menneske som blir borte litt og litt. Og det er ikke noe kult når det er mennesker som man er skikkelig glad i. Det er noe skikkelig dritt, uttalte Falck i TV 2- programmet «Skogheim flytter inn».

DØDE: Disse kjente personene har gått bort så langt i år. Vis mer

Christer Falck er både plateprodusent, forlagseier og forfatter, men er for mange likevel mest kjent som programleder for «Robinsonekspedisjonen».

Selv vant han realityprogrammet i 1999, og har siden vært programleder og bidratt til å utvikle programmet.

LES OGSÅ: Tilbake på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer