Marc Maron:

I sorg etter kjærestens brå død

Den kjente komikeren og skuespilleren var på lufta bare to dager etter at kjæresten og regissøren Lynn Shelton døde brått og uventet.

DØDE: Marc Maron med sin nå avdøde kjæreste Lynn Shelton, på Vanity Fairs Oscar-fest i februar i år. Foto: Ian West/ Pa Photos/ NTB scanpix
DØDE: Marc Maron med sin nå avdøde kjæreste Lynn Shelton, på Vanity Fairs Oscar-fest i februar i år. Foto: Ian West/ Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

- Jeg vet ikke engang om jeg burde snakke offentlig. Men det er det jeg gjør, og det er her jeg er. Det er ikke noe rett eller galt i sorg, sier Maron på den berømte podkasten sin «WTF» med skjelvende stemme.

Det er bare få dager siden kjæresten og regissøren Lynn Shelton (54) døde brått av en ikke-diagnostisert blodsykdom.

Hun har regissert uavhengige og populære filmer som «Humpday» og «Your Sister's Sister» og episoder av TV-serier som «Mad Men» og miniserien «Little Fires Everywhere» med Reese Witherspoon og Kerry Washington.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Elsket henne høyt

I den forrige episoden av podkasten sin fortalte Maron om hvordan Shelton var dårlig, men hadde testet negativt for covid-19.

- Hun var min partner. Hun var kjæresten min. Hun var vennen min, og jeg elsket henne. Jeg elsket henne høyt. Og hun elsket meg, og jeg visste det. Vi var lykkelige, sier Maron, ifølge AP.

PÅ JOBB: Regissør Lynn Shelton (t.h.) sammen med skuespiller Alison Brie (midten) på settet til «GLOW» i 2019. Foto: Ali Goldstein/ Netflix/ NTB scanpix
PÅ JOBB: Regissør Lynn Shelton (t.h.) sammen med skuespiller Alison Brie (midten) på settet til «GLOW» i 2019. Foto: Ali Goldstein/ Netflix/ NTB scanpix Vis mer

I forrige uke trodde de at Shelton hadde fått en halsbetennelse. Ettersom feberen ikke ga seg, planla paret å dra til sykehuset og ta flere tester fredag. Men før de rakk det, kollapset hun hjemme fredag morgen.

Maron forteller at siste gang han så henne i live, var da hun ble båret ut i ambulansen.

- Gjennom dagen var det ikke noen gode nyheter, sier Maron.

Møttes i podkasten

En stor del av podkasten inneholder også et intervju Maron gjorde med Shelton i 2015. Det var første gang de to møttes. Siden har de blant annet jobbet sammen i TV-serien «GLOW». Hun regisserte også to av stand-up-showene hans.

- Hun var en bestemt kunstner som trengte å sende uttrykket sitt ut i verden. Ingen har noe stygt å si om Lynn Shelton, sier Maron i podkasten.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

LES OGSÅ: «Twilight»-stjerne funnet død med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer