SØRGER: Khloé Kardashian delte en rørende hilsen på Instagram etter at familiehunden Gabbana gikk bort i går. Foto: Jaxson / Splash News
SØRGER: Khloé Kardashian delte en rørende hilsen på Instagram etter at familiehunden Gabbana gikk bort i går. Foto: Jaxson / Splash News Vis mer

Khloé Kardashian:

I sorg etter hundens bortgang

- Hun var mitt første barn, min ledsager og min venn.

Publisert

(Se og Hør): Khloé Kardashian (33) bekreftet i desember at hun venter sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson (26).

Men selv om livet smiler for realitystjernen, som endelig får oppnådd sin store drøm om å stifte familie, er hun nå i sorg over å ha mistet «sitt første barn», nemlig hunden Gabbana, melder Daily Mail.

33-åringen tok til Instagram og delte en serie med bilder av labradoren, med en rørende melding der hun delte hvor trist hun var for å ha mistet det firbeinte familiemedlemmet.

Labradoren Gabbana har vært en del av Kardashian-familien i 14 år.

«I går gikk min skjønne Gabbana bort. Hun var mer enn et kjæledyr. Hun var mitt første barn, min ledsager og min venn. Hun var fantastisk! Hun sørget for at jeg aldri var alene selv i ensomme tider. Huset vil aldri bli det samme», skriver «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen under bildet.

Gabbana flyttet inn hos Khloé i 2013 etter at moren Kris Jenner (62) og stefaren Caitlyn Jenner (68) skilte lag etter 22 år.

Khloé skrev i 2016 på nettsiden sin at hun ønsket at den kjære familiehunden skulle få et bedre hjem etter skilsmissen, og at hun var redd for at den skulle bli ensom.

Dermed flyttet den mørke labradoren inn hos Khloé for å leve ut sine eldre dager med mer kjærlighet og oppmerksomhet.

Også lillesøster Kendall Jenner (22) delte en avskjedshilsen på Instagram.

«Jeg vil savne kyssene dine for alltid, Gobby», skriver supermodellen.

Venter barn

Etter flere måneder med graviditetsrykter, delte Khloé i desember den gledelige nyheten om at hun venter barn med kjæresten Tristan Thompson. Dette gjorde hun ved å publisere et bilde av sin gravide mage på Instagram-profilen sin.

I en lang tekst takket hun fansen for kjærligheten og støtten, og forklarte grunnen til at de valgte å holde nyheten hemmelig. Paret ønsket å kunne glede seg over graviditeten sammen med sine nære venner og familie så lenge som mulig.

Dette blir parets første barn sammen. Fra før har Tristan sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

BLIR FORELDRE: Khloé Kardashian og Tristan Thompson venter sitt første barn. Foto: Splash News
BLIR FORELDRE: Khloé Kardashian og Tristan Thompson venter sitt første barn. Foto: Splash News Vis mer

Khloé har verken bekreftet termin eller babyens kjønn ennå, men hun kunne avsløre i slutten av desember at hun var seks måneder på vei.

Endelig familieklar

I en årrekke ga TV-profilen uttrykk for at hun ønsket å stifte familie med eksmannen Lamar Odom (38).

Ønsket om familieutvidelse ble tydeliggjort på TV, i familiens velomtalte realityprogram, men også i diverse intervjuer - der den yngste Kardashian-søsteren erkjente at hun prøvde å bli gravid - uten hell.

I virkeligheten var Khloés mammaplaner, foruten helt i begynnelsen av ekteskapet, en eneste stor løgn. I en tidligere episode av «Keeping up with the Kardashians» erkjennet Khloé at hun lurte alle, inkludert eksmannen.

FALSKE GRAVIDITETSPLANER: Da Khloé Kardashian var gift med Lamar Odom, løy hun om at hun forsøkte å bli gravid. Foto: REUTERS / Danny Moloshok
FALSKE GRAVIDITETSPLANER: Da Khloé Kardashian var gift med Lamar Odom, løy hun om at hun forsøkte å bli gravid. Foto: REUTERS / Danny Moloshok Vis mer

- Jeg var gift, men ekteskapet var ikke sunt. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, innrømmet Khloé i et videoklipp, gjengitt av E!.

Forholdet til basketspilleren Tristan er åpenbart noe helt annet, og i april i fjor ga realitystjernen uttrykk for at hun ønsket å stifte familie med Tristan.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til ES magazine den gangen, ifølge E! News.

På spørsmål om hun ville giftet seg hvis Tristan fridde i morgen, svarte hun:

- Ja, det ville jeg.

LES OGSÅ: «Glee»-stjerne funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer