Camilla Herrem:

I sorg etter farens bortgang

- Jeg klarer ikke helt å forstå dette her, alt skjedde så fort, skriver hun.

- DET ER DEG OG MEG: Fredag kveld skriver Camilla selv på Instagram at hun har mistet faren, Carl Otto Herrem. Foto: NTB Scanpix
- DET ER DEG OG MEG: Fredag kveld skriver Camilla selv på Instagram at hun har mistet faren, Carl Otto Herrem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld deler håndballstjernen Camilla Herrem (32) den triste beskjeden om at hun har mistet sin far, Carl Otto Herrem. Det gjør hun i et innlegg på Instagram, sammen med flere bilder.

- Min far, verdens beste far. Tenk at den siste klemmen jeg skulle gi deg var i dag. Jeg klarer ikke helt å forstå dette her, alt skjedde så fort. Jeg elsker deg så mye, og du vil alltid være i hjertet mitt. Mitt forbilde, min far, og verdens beste menneske. Hvil i fred. Jeg savner deg allerede. Det er deg og meg, skriver hun.

Carl Otto Herrem har vært en viktig støttespiller for datteren. Det har 32-åringen påpekt flere ganger.

- Mor og far betyr alt for meg. Jeg må alltid se etter dem på tribunene før kampen. I dag var det Heidi (Løke) som fant ut hvor de satt og tipset meg, har hun tidligere sagt til NTB.

Se og Hør har vært i kontakt med Camilla Herrem, som har gitt godkjennelse til å publisere innlegget hennes.

Støtter hverandre

Under innlegget har flere av Herrems følgere sendt sine kondolanser og tanker.

Herrems ektemann, Steffen Stegavik (35), er en av dem som har lagt igjen en kommentar under bildene.

- Lovte han å passe på deg nå. Og vi skal fortsette å gjøre han stolte av oss, som han alltid var. Elsker deg, skriver han.

At ekteparet betyr mye for hverandre har de heller ikke lagt skjul på tidligere.

Da Se og Hør møtte dem under Idrettsgallaen i januar, fortalte de om livet som småbarnsforeldre, etter at sønnen Theo kom til verden i juni i fjor.

Foreldre

At livet, som i stor grad dreide seg om håndball og hunden Lykke, har forandret seg, la verken Herrem eller ektemannen skjul på.

- Vi må være flinkere til å planlegge, sa Herrem og påpekte at Stegavik er flinkere på det punktet enn henne.

- Jeg må begynne å bli litt bedre på planlegging. Det er et helt annet liv, men utrolig koselig, fortsatte hun.

STÅR SAMMEN: Camilla og Steffen giftet seg i 2013. I fjor ble de foreldre. Foto: Morten Eik / Se og Hør
STÅR SAMMEN: Camilla og Steffen giftet seg i 2013. I fjor ble de foreldre. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

På spørsmål om det har dukket opp noen uventede utfordringer som småbarnsforeldre, kunne den stolte faren fortelle at det har gått over all forventning.

- Jeg synes vi klarer oss bra, og så skal det jo sies at vi har en veldig snill gutt også, som skal ha ros for at han sover om natten og stort sett er blid hele tiden.

Selv om det bare er drøyt et halvt år siden lille Theo kom til verden, har Herrem allerede vært tilbake på håndballbanen. Hun ble blant annet hentet inn i EM-troppen i desember - der hun imponerte - som vanlig.

At tiden strekker til i en hektisk hverdag, kan de ikke ta all æren for selv.

- Vi har heldigvis familie rundt oss som er flinke til å hjelpe til med barnevakt, sa Herrem, og la til at det også bidrar til at ekteparet kan fokusere på hverandre.

- Når vi har så god hjelp hjemmefra, så går det fint. Men vi har jo lyst til å være med han også da, sa Herrem lattermildt.

LES OGSÅ: - Hadde ulike behov

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer