Cameron Boyce:

I sorg etter Disney-stjernens (20) bortgang

- Jeg elsket den guttungen.

SØRGER: Adam Sandler fikk gleden av å spille mot Cameron Boyce i flere filmer. Nå sørger han over tapet av den unge stjernen. Foto: NTB Scanpix
SØRGER: Adam Sandler fikk gleden av å spille mot Cameron Boyce i flere filmer. Nå sørger han over tapet av den unge stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag morgen kom den sjokkerende beskjeden om at Disney-stjernen Cameron Boyce hadde gått bort, bare 20 år gammel. Han er kjent for en rekke roller i Disney-universet, og dødsfallet har vekket en flere følelser internasjonalt.

I sosiale medier hedres han av både fans og kollegaer.

Boyce har blant annet spilt mot Adam Sandler i «Grown Ups» og «Grown Ups 2», og han er en av dem som minnes den unge stjernen.

- Altfor ung. Altfor skjønn. Altfor morsom, skriver Sandler på Twitter søndag.

- Han var bare den snilleste, mest talentfulle og greieste ungen. Jeg elsket den guttungen. Han brydde seg så mye om familien sin, så mye om verden. Takk, Cameron, for alt du ga oss. Så mye mer var på gang. Våre hjerter er knuste, skriver han videre.

I sorg

Også Chip Esten, som spilte Boyces far i serien «Jessie», er knust.

- Familien min og jeg er knuste over tapet av vår unge og fantastiske venn, Cameron Boyce. Jeg var så heldig å få spille faren hans i Jessie, og vi var så heldige som fikk kjenne ham og hans nydelige familie på skolen hvor alle barna våre gikk, skriver han, og fortsetter:

- Jeg var der da vi ble introdusert for hans endeløse talent, godhet og glede i livet. På hans aller første talentshow tok lille Cameron over scenen, lyste opp, og sørget for at alle sto på bena og heiet. Det var tydelig for alle at han skulle bli en stjerne.

Videre påpeker skuespilleren at det unge talentet alltid holdt bena godt plantet på jorda.

- Selv da karrieren tok av med Jessie, og han begynte å bli kjent, noe som kan endre mennesker, så jeg aldri den endringen i ham. Ikke engang litt, fortsetter han blant annet.

Årsaken til dødsfallet skal være en «pågående medisinsk tilstand».

Hjerteknust

- Han gikk bort i søvne på grunn av et anfall som var resultatet av en pågående medisinsk tilstand som han fikk behandling for. Verden er nå utvilsomt uten et av sine sterkeste lys, men hans ånd vil leve videre gjennom godhet og medfølelse fra alle som kjente og elsket ham, sa en talsperson for familien da nyheten ble kjent.

- Vi er hjerteknust, sa talspersonen videre, og ba om respekt for familiens privatliv i denne vanskelige perioden.

Boyce hadde over åtte millioner følgere på Instagram, og på hans siste innlegg er det tydelig at fansen er fortvilte over dødsfallet. Innlegget har i skrivende stund over 600 000 kommentarer.

Cameron Boyce startet karrieren sin med en rolle i skrekkfilmen «Mirrors» da han var ni år gammel.

To år senere var han som nevnt også å se i Adam Sandler-komedien «Grown Ups», i tillegg til oppfølgeren.

- Cameron Boyce drømte om å dele sine ekstraordinære kunstneriske talenter med verden. Som en ung mann var han drevet av et sterkt ønske om å gjøre en forskjell i folks liv gjennom sitt humanitære arbeid. Han var en utrolig talentfull skuespiller, en bemerkelsesverdig omsorgsfull person, og framfor alt en kjærlig og dedikert sønn, bror, barnebarn og venn, sa en talsperson for Disney ifølge ABC News.

LES OGSÅ: Om tapet av sønnen: - Hver eneste ting minner meg om ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer