Paulina Porizkova

I sorg etter brudd og arveoppgjør

Modellen delte sorgtungt innlegg torsdag kveld.

GIFT: Supermodellen var tidligere gift med den nå avdøde musikeren Ric Ocasek. Foto: Dave Lewis/REX/NTB
GIFT: Supermodellen var tidligere gift med den nå avdøde musikeren Ric Ocasek. Foto: Dave Lewis/REX/NTB Vis mer
Publisert

Supermodellen Paulina Porizkova (56) er en av verdens mest kjente modeller fra 1980- og 1990-tallet, og har frontet flertalls catwalker og magasinforsider gjennom den imponerende karrieren.

I en alder av 18 år ble hun blant annet den første kvinnen fra Sentral-Europa til å pryde forsida av Sports Illustrated badedraksutgave.

Etter et brudd med ekskjæresten Aaron Sorkin og den plutselige bortgangen av stjernens tidligere ektemann, musikeren Ric Ocasek i 2019, kan imidlertid supermodellen dele et hjerteskjærende innlegg på sin Instagram-profil.

Ocasek gikk uforventet bort i september 2019 da han ble funnet død av Porizkova i sin leilighet på Manhattan. Seinere ble det bekreftet at han gikk bort som følge av en hjertesykdom. Paret var gift i 30 år.

Innlegget kommer også etter at det i fjor ble kjent at hun ikke var inkludert i rockestjernens arveoppgjør. Det melder People.

- Bedratt

Torsdag kveld deler den 56-år gamle modellen et tårevått Instagram-bilde sammen med en lang, sorgtung tekst.

Her kan hun røpe at hun blant annet føler seg «bedratt», og at hun er på vei til å komme seg etter en vanskelig periode.

«Jeg vet at dere alle liker glade innlegg der folk henter seg selv opp igjen, børster av buksene sine og hopper tilbake på hesten, alt samtidig som de smiler for å fortelle deg at fallet bare gjorde dem sterkere og bedre mennesker. Men. Hver dag er ikke en god dag under en bedringsperiode. Tillit etter å ha blitt bedratt virker like fjernt som å bli skutt opp i rommet. Korrigering. Det er enklere å se meg selv bli skutt opp i rommet for øyeblikket», skriver den sorgtunge modellen, før hun fortsetter:

«Når du har blitt bedratt - lovet noe, bare for at det løftet skal bli brutt uten din deltakelse - ble du lurt. Du stolte på noen du elsket, og nå er all kjærlighet mistenksom.»

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Modellen avsluttet innlegget med en noe lystigere tone, der hun innser hvordan gråte-bildet kan oppfattes.

«Du finner meg i det metaforiske skapet der jeg skal sette på meg lag med beskyttelse. For deg som ønsker å peke ut at en gråte-selfie er høyste rang av narcsissisme, jeg sier meg helhjertet enig.»

Stjernen har ikke bekreftet bakgrunnen for det hjerteskjærende innlegget, men mye tyder på at eksmannens arveoppgjør kan være blant årsakene til den triste teksten.

Brudd

Det er likevel ikke bare brutte løfter og bedrag som har tynget ned 56-åringen den siste tida.

I anledning den 93. Oscar-utdelinga kunne Porizkova vise frem sin nyeste flamme, Aaron Sorkin (60), da paret valset ned den røde løperen arm i arm.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Det skulle imidlertid vise seg å være en kortvarig romanse.

I forrige måned bekreftet nemlig modellen at paret ikke lenger var sammen. Det gjorde hun ved å dele et paparazzi-bilde av den smilende duoen på Instagram.

«Jeg er så takknemlig for hans tilstedeværelse i livet mitt. Han hjalp meg med helbredelse og å ta tilbake meg selv. Det finnes nok aldri en bedre mann, ingen mann som er like genuint 'god'. Han er brilliant og vittig og morsom og sexy. », forklarte Porizkova om bruddet, og la til:

«Takk til Daily Mail for dette, noe tullete paparazzi-bildet. Selv om jeg er meget ufiltrert til vanlig, involverer dette noen andres privatliv - så dette er alt jeg noensinne vil si om saken».

LES OGSÅ: Kjendis-sønnen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer