Kathrine Sørland:

I sorg: - Dette er trist

Mistet nylig farmoren sin.

MINNES FARMOR: Kathrine Sørland tok nylig til Instagram for å dele den triste nyheten om at farmoren hennes er død. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
MINNES FARMOR: Kathrine Sørland tok nylig til Instagram for å dele den triste nyheten om at farmoren hennes er død. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne uken kunne tidligere modell Kathrine Sørland (42) dele den triste nyheten om at hun hadde mistet farmoren sin.

Nyheten delte hun på Instagram, til et gammelt bilde av henne selv og farmoren, hvor begge tydelig hadde pyntet seg opp.

SORG: Kathrine Sørland mistet nylig farmoren sin, som ble 98 år gammel. Foto: Privat
SORG: Kathrine Sørland mistet nylig farmoren sin, som ble 98 år gammel. Foto: Privat Vis mer

«Til min herlige, flotte farmor. Takk for fine minner. Nå kan du endelig gjenforenes med mannen i ditt liv og ha på deg dine fineste bluser med paljetter på. I mellomtiden skal vi skal ta vare på deg, pappa», skrev hun.

Minnes farmoren

Overfor Se og Hør forteller Sørland at farmoren ble hele 98 år.

- Dette er trist - eneste av besteforeldrene som jeg har igjen. Men 98 år er jo helt rått, og det var hun óg!, sier hun.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

TV-personligheten forteller videre at hun har mange gode minner med farmoren fra barndommen, blant annet at hun alltid ønsket å kle seg i antrekkene hennes.

- Jeg vil være som farmor som gammel. Jeg husker da jeg var liten, så gikk jeg i skuffene til farmor og fant masse smykker og paljetter, så prøvde jeg det på meg i speilet. Hun elsket å kle seg opp, minnes hun videre, og legger til:

- Hun var alltid så snill og god. Laget verdens beste komler og kjøttkaker.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- God og trygg stemning

Sørland forteller videre at farmoren bodde i Sauda i Rogaland med store deler av familien. Sørlands far var den yngste av fem barn, og traff Sørlands mor i Stavanger da han gikk på skole.

- Selv om vi vokste opp i Stavanger, så reiste vi alltid inn til Sauda i vinter- og påskeferier for å stå på slalåm og ski. Farmor laget alltid god og trygg stemning hjemme hos henne, sier hun, og legger avslutningsvis til:

- Farfar døde for en del år siden, og nå vet jeg at de endelig kan møtes igjen.

LES OGSÅ: - Jeg var solgt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer