Jan Tore Kjær

I sorg: - Vondt

Jan Tore Kjær er i sorg etter farens bortgang.

PREGET: Det var en tydelig preget Jan Tore Kjær som pratet med Dagbladet etter farens bortgang. Foto: NTB

PREGET: Det var en tydelig preget Jan Tore Kjær som pratet med Dagbladet etter farens bortgang. Foto: NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det er med tungt hjerte at vi så pappaen vår forlate oss tirsdag kveld etter langtids sykeleie», opplyser Jan Tore Kjær på sin egen Instagram onsdag kveld.

«Tusen takk for den gode og snille farfaren, svigerfaren og pappaen du har vært. Du var meget glad i all slags idrett og dans, og uten deg hadde ikke ishockey vært en del av livene våre i familien Kjær. Vi er alle glad i deg. Hvil i fred pappa, John Lars Kjær,» avsluttet han innlegget med.

Det var en tydelig preget Kjær som snakket med Se og Hør onsdag kveld.

- Det er trist å miste faren sin. Det er vondt. Selv om han har vært syk en stund, så er det fortsatt dramatisk å se pappaen sin forsvinne og dø. Det er det verste jeg opplevd, sier Kjær til Se og Hør.

Han forteller at han opplevde det som et sjokk, på tross av at faren har vært syk en stund. Han forteller at sykdommen forverret seg kraftig de siste dagene.

- Det blir sånn kasta på deg. Selv om man er klar over at han er gammel og syk, så blir det et sjokk. Det å se en far helt inn i døden er helt sykt brutalt og det unner jeg ingen å oppleve.

- VONDT: Kjær forteller at han har det vondt etter farens bortgang. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
- VONDT: Kjær forteller at han har det vondt etter farens bortgang. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Kjær beskriver John Lars som en fantastisk far, og vil huske han spesielt godt for tiden hans som ishockeydommer. John Lars dømte i den norske Eliteserien i ishockey i mange år.

- Det var han som fikk meg og broren min inn i ishockey. Jeg husker at han som ishockeydommeren dømte meg og broren min i samme kamp. Jeg spilte på Vålerenga og han på Storhamar. Det ble store medieoppslag overalt etter det, forteller Kjær.

LES OGSÅ: Tidligere «Farmen»-vinner er død

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer