Justin Timberlake:

I sorg: - Vi mistet en vakker sjel

Artisten minnes sin gode venninne og bakgrunnsvokalist.

I SORG: Justin Timberlake har delt et svært trist innlegg på Instagram, der det kommer fram at han har mistet en god venninne og kollega. Her avbildet med kona, Jessica Biel. Foto: Showbiz / Pa Photos / NTB
I SORG: Justin Timberlake har delt et svært trist innlegg på Instagram, der det kommer fram at han har mistet en god venninne og kollega. Her avbildet med kona, Jessica Biel. Foto: Showbiz / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjernen Justin Timberlake (40) har lenge vært en av klodens aller største artister, og har opptrådt på blant annet Super Bowl. Med seg har han hatt bandet The Tennessee Kids.

Nå, i et nytt innlegg på Instagram, avslører han at et av medlemmene i bandet, Nicole Hurst har gått bort.

Hun var hans bakgrunnsvokalist, og ble bare 38 år gammel.

I innlegget deler han en rekke bilder og videosnutter av årene de delte sammen på turné, og skriver en lang tekst om den tunge sorgen.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I sorg

«Hjertet mitt er tynget. Vi mistet en vakker sjel denne uken. Nicole lyste opp alle rom hun gikk inn i. På og av scenen var hun en konstant kilde til glede og positivitet», skriver han.

Ifølge ABC 13 gikk 39-åringen bort som følge av kreft. I 2015 uttalte hun blant annet til ABC 13 at hun hadde blitt diagnostisert med brystkreft. I 2019 delte hun på Instagram at kreften hadde spredd seg til hjernen.

«Noen ting føles så urettferdig, og vi vil aldri forstå hvorfor de skjer. Det jeg faktisk vet er at vi var velsignet som fikk le med henne, reise med henne, og oppleve hennes smittende smil og kjærlighet til et liv fylt med musikk».

40-åringen skriver videre at han kommer til å savne sangeren svært mye.

«Takk for lyset. Jeg vil gjøre mitt beste for å ta det med meg videre. Jeg elsker deg, min søster. For alltid familie og for alltid en Tennessee Kid».

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

- Svulsten doblet seg

Hursts siste Instagram-innlegg ble publisert 7. februar i år. Den gang mimret hun tilbake til opptredenen med Timberlake under Super Bowl i 2018.

«Til ære for Super Bowl LV i dag, her er et tilbakeblikk til 2018 da jeg fikk æren av å opptre i Super Bowl LII-showet med familien min, JT og TNKids», skrev hun i innlegget.

Som nevnt har sangeren kjempet mot kreften siden sommeren 2013.

- Jeg fikk cellegiftbehandling i fire måneder, etterfulgt av en operasjon der jeg fikk utført en mastektomi (fjerning av ett eller begge brystene, journ.anm.). Selv da jeg gikk på cellegift doblet svulsten seg i størrelse, avslørte hun til ABC 13 Houston den gang.

Sangeren ble året etter erklært kreftfri. I 2015 hadde imidlertid kreften spredd seg til hjernen.

38-åringen har opptrådt på store arrangementer som Super Bowl, Oscar-utdelingen og Grammy-utdelingen, som bakgrunnssanger for artister som ovennevnte Timberlake, Janet Jackson, Bruno Mars, Alicia Keys og Kelly Clarkson.

LES OGSÅ: Uflaks på hyttetur: - Et uhell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer