Mats Zuccarello:

I sorg: - Veldig trist nyhet

Tok beskjeden om dødsfallet tungt.

TRIST NYHET: Mats Zuccarello er i sorg etter at den tidligere ishockeyspilleren Jimmy Hayes gikk bort denne uken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TRIST NYHET: Mats Zuccarello er i sorg etter at den tidligere ishockeyspilleren Jimmy Hayes gikk bort denne uken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere profesjonelle ishockeyspilleren Jimmy Hayes gikk bort tidligere i uken, bare 31 år gammel.

Amerikaneren var en nær bekjent av den norske ishockey-profilen Mats Zuccarello (33), og den norske landslagsspilleren tok beskjeden om dødsfallet tungt.

- Det var en veldig trist nyhet å få etter treningen i går. Det er vanskelig å si noe om det, men tankene mine går til hele Hayes-familien og alle de fine folkene der, sier Zuccarello til TV 2.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Zuccarello er i hjemlandet for å spille OL-kvalifisering med det norske landslaget. Norge er i gruppe med Korea, Slovenia og Danmark.

Det beste laget fra gruppen går videre til OL. Kampene spilles mellom 26. august og 29. august.

- Sjokk

Det var mandag Hayes ble funnet død. Dødsårsaken er hittil ikke kjent.

- Jeg har vært i sjokk i hele dag. Vi er knust av å ha mistet Jimmy. Jeg kan ikke understreke nok hvor fantastisk han var. Han var den hyggeligste unge mannen jeg jobbet med, sa Hayes' agent Bob Murray til Boston Globe.

DØD: Jimmy Hayes gikk. Han ble bare 31 år gammel. Foto: Tom Mihalek / AP / NTB
DØD: Jimmy Hayes gikk. Han ble bare 31 år gammel. Foto: Tom Mihalek / AP / NTB Vis mer

Hayes' bortgang kom bare tre måneder etter at han og kona Kirsten ble foreldre til sønnen Mac. Fra før av har paret sønnen Beau (2).

31-åringen har hatt en lang karriere i NHL, og spilte for blant andre Chicago Blackhawks, Florida Panthers, Boston Bruins og New Jersey Devils.

Boston Bruins' kaptein Patrice Bergeron sa i en uttalelse at Hayes var en fryd å være rundt både på og av isen.

- Jeg vil alltid minnes hans store smil, han var så positiv og full av liv. Jeg kommer virkelig til å savne det. Vi har mistet en fantastisk person, forteller han.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen døde av kreft: - Hjerteknust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer