John Arne og Louise Angelica Riise:

I sorg: - Veldig sårt

John Arne og Louise Angelica Riise er i sorg etter å ha mistet to av sine firbeinte venner, med bare tre måneders mellomrom.

I SORG: Louise Angelica og John Arne Riise sørger over at de har mistet begge sine firbente familiemedlemmer med tre måneders mellonmrom. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I SORG: Louise Angelica og John Arne Riise sørger over at de har mistet begge sine firbente familiemedlemmer med tre måneders mellonmrom. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet John Arne (40) og Louise Angelica Riise (30) opplevde i juli å miste sitt kjære familiemedlem, hunden Elita.

Den triste nyheten delte Louise Angelica den gang på Instagram, sammen med et bilde hvor hun holdt godt rundt hunden sin.

«Himmelen har fått en ny stjerne. Du vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Takk for alt, verdens fineste Elita. Du har vært min følgesvenn gjennom 13 fine år. Nå kan du endelig få hvile. Du er så høyt elsket og vil bli dypt savnet», skrev hun den gang.

- Livet blir ikke det samme

Tre måneder senere deler ettbarnsmoren at familiens andre hund Chloe, har gått bort. Også denne gangen deler Louise Angelica den triste nyheten på Instagram, og innlegget inneholder flere bilder av familiens firbente venn.

Til Se og Hør forteller hun at dette er en veldig tøff periode for familien.

- Akkurat nå går det ikke så veldig bra da det fremdeles er veldig, veldig sårt. Det var en utrolig tøff avgjørelse å ta, men jeg har alltid vært veldig klar på at deres helse kommer foran menneskets egoisme. Om dyret har det vondt skal de få slippe å lide, sier hun, og fortsetter:

- Elita og Chloe var en stor del av vår familie. Og «barnebarna» til mine foreldre. De har alltid vært med på flyttelasset, og de er heldige som har hatt hverandre. Elita hadde jeg i mine ungdomsår, og Chloe kjøpte vi sammen som helt i starten av forholdet. De vil alltid være en del av familien, og aldri vil de bli erstattet med en ny hund, forklarer Riise.

Videre takker den tidligere fotballstjernens kone for de åtte årene hun fikk sammen med hunden Chloe. Hun mener det var en selvfølge at hun var med til veterinæren da hundenes liv med avsluttet.

- Begge sovnet stille inn i mine armer. Det var aldri et tema å ikke være til stede der, sier hun.

Den kommende tiden blir utvilsomt vanskelig for familien. Riise sier at hverdagen blir annerledes uten logring og «piruetter» når de kommer inn døra.

- De har betydd utrolig mye for oss, og vil bli dypt savnet, avslutter hun.

BIG SPENDER: John Arne Riise fikk kjørt seg i denne episoden av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

I sorg

John Arne Riise deler også nyheten om tapet av familiemedlemmet på sin Instagram, i form av to bilder med hundene.

«Hvil i fred vakreste Chloe. Vil aldri glemme deg», skriver han til det ene bildet hvor han klemmer på det firbente familiemedlemmet.

TRIST NYHET: John Arne Riise skriver at han aldri kommer til å glemme hunden Chloe. Foto: Skjermdump fra Instagram
TRIST NYHET: John Arne Riise skriver at han aldri kommer til å glemme hunden Chloe. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

På det andre bildet ser man John Arne ha begge hundene godt plassert i fanget sitt.

GIKK BORT: Her ser man John Arne Riise sammen med både Chloe og Elita. Foto: Skjermdump fra Instagram
GIKK BORT: Her ser man John Arne Riise sammen med både Chloe og Elita. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Kan ikke fatte at vi har mistet dere begge på så kort tid. Men nå er dere samlet igjen og kan passe på hverandre. Vi elsker dere for alltid», skriver han.

Louise Angelica har tidligere uttrykt kjærligheten hun har for Chloe og Elita. I 2015 flyttet hun med ektemannen til India for en lengre periode, og da måtte de to hundene bli igjen - noe hun syntes var svært tungt.

«Bare tanken får meg til å gråte og en klump dannes i magen. Jeg legger nemlig igjen det kjæreste jeg har hjemme. Mine to vakre, velskapte firbeinte blir igjen», skrev hun på bloggen sin den gang.

Videre forklarte Louise Angelica at hun aldri hadde vært borte lengre enn et par uker i strekk fra de to hundene sine.

OVERDÅDIG: Noen unner hundene sine litt ekstra. Og litt mer. Vis mer

Ønsker seg flere barn

Uten de to firbente familiemedlemmene blir det bare ekteparet og sønnen Colin (1) igjen i huset i Tønsberg. Sistnevnte kom til verden i august i fjor, til stor glede for ekteparet.

Familieforøkelsen bekreftet paret overfor Se og Hør.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, fortalte John Arne, og la til at han var lamslått.

Familieutvidelsen var definitivt etterlengtet. Paret hadde flere ganger snakket åpent om at de ønsket seg barn sammen, og da ekteparet var med i TV 2-programmet «Bloggerne», erkjente duoen at de slet med å nettopp oppfylle denne drømmen.

I fjor la paret heller ikke skjul på at de ønsker seg flere barn sammen. Overfor Se og Hør forklarte Louise Angelica, som selv har vokst opp som enebarn, at hun veldig gjerne ville gi sønnen et søsken.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i en episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Det er jeg fast bestemt på, så jeg håper det skjer, sa hun, og la til:

- Ikke helt enda, men jeg skal nok ikke vente for lenge, for jeg har lyst på to tette, men det er klart at jeg må nyte Colin litt først.

LES OGSÅ: Sagen-brødrene i sorg etter familiehundens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer