Geri Halliwell:

I sorg: - Vanskelig tid

Mistet broren.

TRIST NYHET: Geri Halliwell (i midten), kjent fra jentegruppen Spice Girls, mistet forrige uke storebror Max. Her avbildet med f.v. Melania Brown, Melanie Chrisholm, Emma Bunton og Victoria Beckham i 2018. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
TRIST NYHET: Geri Halliwell (i midten), kjent fra jentegruppen Spice Girls, mistet forrige uke storebror Max. Her avbildet med f.v. Melania Brown, Melanie Chrisholm, Emma Bunton og Victoria Beckham i 2018. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Geri Halliwell (49), kanskje like kjent under artistnavnet «Ginger Spice», ble for alvor verdenskjent som medlem i jentegruppen Spice Girls på 90-tallet.

Da gruppen gikk i oppløsning i 1998 var det spesielt én person som sto ved hennes side som en viktig støttespiller - broren Max Halliwell (54). Blant annet dro søskenparet til Paris bare kort etter for å få en pause fra rampelyset.

Onsdag i forrige uke fikk hun den knusende nyheten om at storebroren var blitt funnet død.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

- En vanskelig tid

Forrige uke befant 49-åringen seg i Qatar, der hun var med ektemannen Christian Horner (49). Han er teamsjef for Formel 1-laget Red Bull Racing, og har blant annet vært å se i tre sesonger av Netflix-suksessen «F1: Drive to Survive».

Turen ble imidlertid brått avsluttet, da hun fikk beskjeden om at Max hadde gått bort etter at han kollapset i sitt eget hjem. Han ble 54 år gammel.

49-åringens talsperson forteller til The Sun at familien ønsker ro.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppen. Vis mer

- Som du kan tenke deg er dette en vanskelig tid, og vi ønsker å be om respekt for familiens privatliv fremover.

Popstjernen har foreløpig ikke uttalt seg selv om dødsfallet.

Politiet ble kalt inn i morgentimene onsdag 17. november for å gjøre en velferdssjekk i et hjem i Berkhamsted, opplyser politiet i Hertfordshire i en uttalelse.

De legger til at mannen ble funnet og umiddelbart fraktet til sykehuset for behandling, men at livet hans ikke sto til å redde. Politiet har ingen mistanke om at noe kriminelt har skjedd.

LES OGSÅ: Superstjernen (26) død i flystyrt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer