Fred Åge Gran fra «Charterfeber»:

I sorg: - Vært veldig lei meg

Fred Åge Gran vil minnes sin avdøde kompis, Christoffer Arnesen, som en gladgutt.

GODE VENNER: Kameratene Fred Åge Gran (t.v.) og Christoffer Arnesen ble kjent da de var med på «Charterfeber». Nå er sistnevnte død. Foto: TV3
GODE VENNER: Kameratene Fred Åge Gran (t.v.) og Christoffer Arnesen ble kjent da de var med på «Charterfeber». Nå er sistnevnte død. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det kjent at Christoffer Arnesen, best kjent for de fleste fra «Charterfeber», har gått bort. Det bekreftet hans mor overfor Se og Hør.

Arnesen døde 19. november og gjennom dødsannonsen kom det frem at TV-profilen ble bisatt fra Horten kapell fredag 3. desember.

DØD: Gro Ottesen, kjent fra TV3-programmet «Charterfeber», gikk bort fredag 17. juli. Video: Viaplay Vis mer

- Et sjokk

Arnesen gjorde seg bemerket i TV3-serien i reisefølge med Fred Åge Gran. Blant duoens mest minneverdige øyeblikk på tur, er da de i 2013 ble svært forvirret under innsjekkingen på Gardermoen.

De to kameratene slet med å finne billettautomatene og fikk mange til å le da de printet ut 20 bagasjelapper, fordi de trodde de måtte ha en lapp per kilo bagasje.

Gran forteller at kompisens bortgang var en tung nyhet å få:

- Det var veldig trist. Jeg har vært veldig lei meg, man reagerer jo på det, forteller han til Se og Hør, og legger til:

- Det kom som et sjokk. Jeg tenker først og fremst på familien i denne tunge tiden.

VARM PERSON: Hans-Erik Dyvik Husby også kjent som Hank von Helvete gikk bort fredag. Venner minnes artisten. Video: Dagbladet TV. Programleder: Ivan Larsson / Dagbladet TV Vis mer

- En gladgutt

Gran og Arnesen har vært venner lenge, og traff hverandre for første gang i Horten. De spilte også sammen på fotballaget Eik Tønsberg, med andre funksjonshemmede.

- Christoffer var flink til å spille fotball, understreker Gran.

Selv om de ikke hadde like mye kontakt den siste tiden, er det trist å tenke på at det ikke blir flere turer sammen:

- Vi har hatt det veldig gøy. Jeg vil minnes han som en flott kar og en gladgutt. Han var alltid snill og koselig, og hadde god humor. Så jeg tenker på alt det morsomme vi har opplevd sammen.

LES OGSÅ: - Kjenner på tomhet og savn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer