Truls Svendsen:

I sorg: - Tungt og trist

TV-profilen forteller at han har mistet faren.

I SORG: Programleder Truls Svendsen mistet faren for rundt to uker siden. Her på TV2s høstlansering i 2019. Foto: Geir Egil Skog/ Aller Media
I SORG: Programleder Truls Svendsen mistet faren for rundt to uker siden. Her på TV2s høstlansering i 2019. Foto: Geir Egil Skog/ Aller Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre ukers fravær gjør duoen Truls Svendsen (48) og Eyvind Hellstrøm (71) comeback i sin ukentlige podcast «Truls & Hellstrøm - tar munnen full».

I mandagens episode forklarer førstnevnte om årsaken til oppholdet. Han ble nemlig nødt til å reise hjem til familien i Tromsø da hans far ble veldig syk.

Svendsen forteller at faren gikk bort for om lag to uker siden.

- Det er selvfølgelig veldig tungt og trist å miste en man er glad i, men det skal sies at pappa var ganske syk på slutten. Oppi det hele, hvis det er lov å si, så er jeg glad han slapp å ligge der og ha det mer vondt, sier han i podcasten.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

- Rakk å si at jeg var glad i ham

Svendsens far ble 75 år gammel, og skal ifølge sønnen ha vært en humørspreder av de sjeldne. Programlederen forteller at det har vært vondt å se at faren ble dårligere og dårligere av sykdommen. Hvilken sykdom faren var rammet av, forteller han ikke.

VENTER BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

Han er imidlertid glad for at faren har fått slippe smertene, og ikke minst for at han rakk å treffe ham før han gikk bort.

- Jeg fikk sagt til han at jeg var glad i han. Det var jo litt heldig, for det kunne skjedd at jeg ikke hadde rukket å se ham. Akkurat det å si dét er så fint. Jeg tror mange går og angrer på at de ikke sa det når de har mistet noen, sier han.

- Man må bare alltid passe på å si til dem man er glad i at man er glad i dem. Det er min oppfordring til folk.

Dagbladet har vært i kontakt med Truls Svendsen, som ikke ønsker å kommentere dødsfallet utover det han forteller i podcasten.

LES OGSÅ: Mistet faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer