Marion Ravn om Meat Loaf:

I sorg: - Tok godt vare på meg

Superstjernen døde natt til fredag.

SAMARBEIDET: Marion Ravn har tidligere turnert sammen med Meat Loaf. Foto: Lise Åserud / NTB
SAMARBEIDET: Marion Ravn har tidligere turnert sammen med Meat Loaf. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen norsk tid ble det kjent at Marvin Lee Aday, best kjent under artistnavnet Meat Loaf, er død. Stjernen ble 74 år gammel.

Det var manageren Michael Greene som bekreftet dødsfallet, på vegne av familien, til Deadline.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

I en uttalelse fra familien sto det følgende:

- Vi vet hvor mye han betydde for så mange av dere, og vi setter virkelig pris på all kjærlighet og støtte når vi går gjennom denne sørgetiden ved å miste slik en inspirerende artist og vakker mann. Fra hans hjerte til deres sjeler - slutt aldri å rocke.

Samarbeidet med Marion Ravn

Meat Loaf samarbeidet blant annet med Marion Ravn (37) på coverlåten «It's All Coming Back to me Now», og turnerte med ham i 2006 og 2007.

I en uttalelse via sin manager, sier hun til Se og Hør:

- Det var en utrolig trist beskjed å få at Meat Loaf har gått bort så alt for tidlig. Jeg er veldig stolt over at han valgte meg som duettpartner til den fantastiske «It's All Coming Back To Me Now» og takknemlig for å bli kjent med en så fin fyr, som tok godt vare på meg når jeg i en ung alder reiste rundt med ham på turné, skriver hun.

FØLELSESLADD: Marion Ravn begynner kjapt å gråte da hun skjønner hva som er i ferd med å skje. Rekordkjapt, ifølge de andre deltakerne. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg har mange gode minner og morsomme historier fra vår tid sammen! Vi har mistet en stor artist. Tankene mine går til familien, avslutter Ravn.

Låten «It's All Coming Back To Me Now» ble opprinnelig skrevet av Jim Steinman til Meat Loafs «Bat Out of Hell»-album, som kom ut i 1977, men Meat Loaf brukte ikke sangen.

Det var først da Céline Dion sang den på et album i 1996 at låten endte opp verdenskjent. Ti år senere gjorde Marion Ravn og Meat Loaf duett av låten, som ble en stor suksess. De spilte også inn musikkvideo sammen.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: Ble far én måned etter han døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer