Jessica Hayes:

I sorg: - Smerten er uutholdelig

«Love Island»-stjernen mistet sitt ufødte barn.

I SORG: Den tidligere «Love Island»-vinneren Jessica Hayes er i dyp sorg etter tapet av sitt ufødte barn. Her med sønnen Presley James (1). Foto: ITV/Shutterstock/NTB
I SORG: Den tidligere «Love Island»-vinneren Jessica Hayes er i dyp sorg etter tapet av sitt ufødte barn. Her med sønnen Presley James (1). Foto: ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne den tidligere vinneren av den britiske versjonen av realityprogrammet «Love Island», Jessica Hayes (27), meddele at hun ventet sitt andre barn med forloveden Dan Lawry.

Gladnyheten ble delt gjennom New Magazine, og senere også på Hayes' Instagram-profil.

«Ser ut som at 2020 ikke var så verst likevel», skrev realitystjernen til et bilde av seg selv, forloveden og deres ett år gamle sønn Presley James.

Lykken skulle derimot vise seg å ikke være langvarig. Onsdag denne uken kunne Hayes nemlig avsløre at hun halvveis i svangerskapet, i uke 19, har mistet sitt ufødte barn.

- Mareritt

«Smerten er uutholdelig og jeg føler jeg drukner i sorg», skriver hun blant annet på Instagram.

Det er til et bilde av en bamse omringet av bilder med avtrykk av babyhender og babyføtter, at Hayes deler den triste nyheten.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Jeg beklager at jeg ikke kunne holde deg trygg litt lenger. Jeg beklager at jeg ikke kunne ta deg med hjem. Jeg beklager at vi måtte ta farvel slik det ikke var ment å skje. Du var så sterk, men det var ikke kroppen min», skriver hun.

Videre ber Hayes om å få våkne fra det hun beskriver som et «forferdelig mareritt», og skildrer hvordan det føles å ikke lenger ha barnet i magen. Til slutt takker hun for den tiden hun fikk.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Jeg er så takknemlig for de 19 ukene vi fikk sammen, og jeg bar deg så lenge jeg kunne før det var tid for deg å slå ut vingene. Du vil alltid være vår vakre sønn og jeg lover at du for alltid vil ha det største rommet i hjertene våre, min vakre engel».

Forlovet

Det var i 2015 at Jessica Hayes stakk av med seieren i «Love Island». Programmet er en konkurranse, men flere finner også kjærligheten. Her hjemme i Norge er Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug blant deltakerne som fant kjærligheten gjennom programmet.

Ifølge Daily Mail gikk Hayes til topps i programmet med Max Morley (27), men de to skal ha skilt lag allerede 40 dager etter finalen.

Morley skal i ettertid ha datet Charlotte Crosby (30) i en kort periode.

Hayes på sin side fant kjærligheten våren 2018, og i august samme år gikk Lawry ned på kne. Forlovelsesnyheten ble også delt på Instagram.

«Min beste venn har gjort meg til hans forlovede på den best tenkelige måten noensinne. Etter å ha kjent hverandre i lang tid, og det faktum at vi fant tilbake til hverandre, gjør at jeg vet at alt er ment til å være slik. Jeg er den lykkeligste jenta i verden akkurat nå», skrev Hayes til et bilde av seg selv som viser frem ringen.

Fem måneder senere kunne paret også røpe at de ventet sitt første barn sammen. Ifølge Hayes var ikke graviditeten planlagt, men hun uttrykte stor glede over det hele.

«Det har vært så vanskelig å gjemme dette i flere måneder. Jeg har vært stille mens jeg har slitt med kvalme, trøtthet, dårlig hud og resten vet dere. Men magen vokser og det er så å si umulig å gjemme dette nå», skrev hun.

Fem måneder senere, i juli i 2019, kom lille Presley James til verden. Til våren skulle han ha blitt storebror, men slik ble det altså ikke.

LES OGSÅ: Er det den nye kjæresten din?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer