Caroline Berg Eriksen:

I sorg: - Så ubeskrivelig vondt

Influenseren mistet begge hundene sine.

DELER TRIST NYHET: Fredag kveld meddeler influenser Caroline Berg Eriksen at familiens to hunder Ronaldo og Hugo har gått bort. Foto: Espen Solli / TV 2
DELER TRIST NYHET: Fredag kveld meddeler influenser Caroline Berg Eriksen at familiens to hunder Ronaldo og Hugo har gått bort. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld deler influenser Caroline Berg Eriksen (33), også kjent som «Fotballfrue», et lengre innlegg på Instagram. Der kommer det fram at familien har mistet de to hundene sine Ronaldo og Hugo.

Det var VG som først omtalte saken.

Berg Eriksen beskriver innledningsvis tapet som ubeskrivelig vondt og stiller spørsmål ved om hjertet hennes noensinne vil føles helt igjen.

«Hugo, du har vært min sjelevenn i over 14 år. Tenk at det bare var deg og meg i en liten leilighet i Oslo. Du kjente meg så godt, lyttet alltid til meg, forstod alltid når jeg trengte trøst og slikket tårene mine når jeg gråt - til og med i dag», fortsetter hun.

Videre takker hun for all kjærligheten Hugo har gitt henne opp gjennom årene. Berg Eriksen skriver videre at Ronaldo kom inn i livet deres da Hugo bare var seks måneder gammel.

«Og helt siden da har det vært dere to. Tidenes radarpar. Det var nok ikke tilfeldig at dere skulle få sovne inn sammen. Dere hører sammen. Ronaldo - kloke, fine deg. Takk for at jeg fikk være mammaen din også. Takk for alle gode klemmer, alle fantastiske minner og for all kjærligheten du ga oss. Vi elsker dere. For alltid», skriver influenseren.

Avslutningsvis skriver Berg Eriksen at hjertet hennes er fullstendig knust, og at det føles som at det aldri vil leges igjen. ⁣

På ektemannen, Lars Kristian Eriksens Instagram-story, kommer det fram at de to hundene døde som følge av sykdom.

TRIST: Lars Kristian Eriksen deler at de to hundene har vært syke over lengre tid. Foto: Skjermdump fra Instagram.
TRIST: Lars Kristian Eriksen deler at de to hundene har vært syke over lengre tid. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

«De har vært sammen i 13 år og jeg er takknemlig for at de hadde hverandre til siste slutt».

Caroline Berg Eriksen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

VENNSKAP: Mikkel Niva er gjest hos «Kåss til kvelds» og der avslører han et hittil ukjent vennskap med Caroline Berg Eriksen. Video: TV2 Vis mer

Støtteerklæringer

Berg Eriksen har ved flere anledninger delt bilder av de to hundene sine både på bloggen sin og i sosiale medier.

I kommentarfeltet til Instagram-innlegget som inneholder flere bilder av de to hundene, strømmer det inn med kondolanser og støttende ord til Berg Eriksen og familien.

«Dette var skikkelig trist. Stor klem til dere alle», skriver influenser Sophie Elise Isachsen (26), mens Marna «Komikerfrue» Haugen Burøe (39) skriver:

«Så lei meg på vegne av dere alle», etterfulgt av flere emojier formet som hjerter.

Louise Angelica Riise (30) har også lagt igjen en kommentar til Berg Eriksen.

- «Føler med dere. Det gjør så vondt!» skriver hun.

STERKT: For Louise Angelica Riise, har hundene hennes betydd ekstra mye. Derfor er det sårt at de begge nå har gått bort. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

Opplevde det samme

Riise opplevde nylig selv å miste hundene sine med kort tids mellomrom. I juli mistet hun og ektemannen John Arne Riise (40) sitt kjære familiemedlem, hunden Elita.

«Himmelen har fått en ny stjerne. Du vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Takk for alt, verdens fineste Elita. Du har vært min følgesvenn gjennom 13 fine år. Nå kan du endelig få hvile. Du er så høyt elsket og vil bli dypt savnet», skrev hun den gang.

Tre måneder senere delte ettbarnsmoren at familiens andre hund Chloe, har gått bort. Også denne gangen delte Louise Angelica den triste nyheten på Instagram, og innlegget inneholdt flere bilder av familiens firbente venn.

Til Se og Hør fortalte hun at dette var en veldig tøff periode for familien.

- Akkurat nå går det ikke så veldig bra da det fremdeles er veldig, veldig sårt. Det var en utrolig tøff avgjørelse å ta, men jeg har alltid vært veldig klar på at deres helse kommer foran menneskets egoisme. Om dyret har det vondt skal de få slippe å lide, sa hun, og fortsatte:

- Elita og Chloe var en stor del av vår familie. Og «barnebarna» til mine foreldre. De har alltid vært med på flyttelasset, og de er heldige som har hatt hverandre. Elita hadde jeg i mine ungdomsår, og Chloe kjøpte vi sammen som helt i starten av forholdet. De vil alltid være en del av familien, og aldri vil de bli erstattet med en ny hund, forklarte Riise.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke sagt farvel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer