Lisa Rinna:

I sorg: - Mitt alt

Stjernefamilien deler trist nyhet.

DØDSFALL: Reality-stjernen Lisa Rinna og kjendisdøtrene Delilah Hamlin og Amelia Hamlin sørger. Foto: Matt Baron/REX/NTB
DØDSFALL: Reality-stjernen Lisa Rinna og kjendisdøtrene Delilah Hamlin og Amelia Hamlin sørger. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Rinna (58) og familien er i sorg etter at «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernens mor, Lois Rinna, gikk bort mandag morgen, amerikansk tid.

Det forteller både tv-profilen selv, samt hennes yngste datter Amelia Gray Hamlin (20) på Instagram.

Lois Rinna ble 93 år gammel og døde, etter å ha fått slag fire dager tidligere.

«Jeg vet hvor mye dere setter pris på og ELSKER Lois, så derfor vil jeg fortelle dere at hun har hatt et slag. Jeg er sammen med henne nå, så la oss feire henne og sende henne masse kjærlighet mens hun er på vei videre. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle dele denne veldig triste nyheten med dere, men jeg vet at dere ønsker å vite dette», informerte Rinna sine tre millioner følgere om før helgen.

«Mitt alt»

Mandag gikk altså moren hennes bort, og da hyllet 58-åringen henne med denne posten:

«Lois DeAndrade Rinna June 7, 1928 - November 15, 2021. Himmelen har fått en ny engel».

Rinnas datter Amelia, som tidligere var i et høyprofilert forhold med Scott Disick (38), tok også til Instagram for å uttrykke sin sorg etter bestemorens bortgang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer