Lisa Rinna:

I sorg: - Mitt alt

Stjernefamilien deler trist nyhet.

DØDSFALL: Reality-stjernen Lisa Rinna og kjendisdøtrene Delilah Hamlin og Amelia Hamlin sørger. Foto: Matt Baron/REX/NTB
DØDSFALL: Reality-stjernen Lisa Rinna og kjendisdøtrene Delilah Hamlin og Amelia Hamlin sørger. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Rinna (58) og familien er i sorg etter at «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernens mor, Lois Rinna, gikk bort mandag morgen, amerikansk tid.

Det forteller både tv-profilen selv, samt hennes yngste datter Amelia Gray Hamlin (20) på Instagram.

Lois Rinna ble 93 år gammel og døde, etter å ha fått slag fire dager tidligere.

«Jeg vet hvor mye dere setter pris på og ELSKER Lois, så derfor vil jeg fortelle dere at hun har hatt et slag. Jeg er sammen med henne nå, så la oss feire henne og sende henne masse kjærlighet mens hun er på vei videre. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle dele denne veldig triste nyheten med dere, men jeg vet at dere ønsker å vite dette», informerte Rinna sine tre millioner følgere om før helgen.

«Mitt alt»

Mandag gikk altså moren hennes bort, og da hyllet 58-åringen henne med denne posten:

«Lois DeAndrade Rinna June 7, 1928 - November 15, 2021. Himmelen har fått en ny engel».

Rinnas datter Amelia, som tidligere var i et høyprofilert forhold med Scott Disick (38), tok også til Instagram for å uttrykke sin sorg etter bestemorens bortgang.

I et langt innlegg, som inneholder flere bilder og videoer av Lois, skriver hun:

«Du var og kommer alltid til å være så mye mer enn en bestemor for meg. Du var min bestevenn. Min styrke. Min grunnstøtte. Mitt alt».

Videre fortsetter hun:

«Latteren din lyste alltid opp alle rom du gikk inn i. Alle som fikk mulighet til å treffe deg er utrolig velsignet. Ingen vil noensinne kunne måle seg med deg. Takk for at du var den styrken familien vår trengte. Takk for at du viste oss hva det betyr å være en sterk kvinne», er noe av det hun skriver i hyllesten.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Overlevde overfall av seriemorder

I 2013 hadde også Lois slag, men kom seg på beina igjen etter flere måneder med rehabilitering, ifølge People.

I tillegg overlevde hun et overfall av seriemorderen og voldtektsmannen David Carpenter, kjent som Trailside-morderen, i 1960.

Carpenter drepte minst ti mennesker og Lois ble slått med hammer en rekke ganger, men kom seg på mirakuløst vis unna med livet i behold.

- Jeg trodde alt var over. Han satt over meg med en hammer i den ene hånden og en kniv i den andre, har hun tidligere fortalt, skriver People.

LES OGSÅ: Bryter ut i tårer: - Var veldig usikker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer