Virgil Abloh:

I sorg: - Knust

Stjernedesigner Virgil Abloh gikk bort etter lengre tids sykdom.

TRIST NYHET: Supermodellen Gigi Hadid er blant stjernene som er i sorg etter stjernedesigner Virgil Ablohs bortgang. Foto: Andrew H. Walker / Shutterstock / NTB
TRIST NYHET: Supermodellen Gigi Hadid er blant stjernene som er i sorg etter stjernedesigner Virgil Ablohs bortgang. Foto: Andrew H. Walker / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld kommer den triste nyheten om at stjernedesigner bak merker som Louis Vuitton og Off White, Virgil Abloh, er død.

Han ble bare 41 år gammel.

DØDE: Virgil Abloh er død. Foto: Francois Guillot/AFP/NTB
DØDE: Virgil Abloh er død. Foto: Francois Guillot/AFP/NTB Vis mer

Designeres bortgang bekreftes på hans private Instagram-profil.

«Vi er knust over å dele nyheten om bortgangen til vår elskede Virgil Abloh, en svært hengiven far, ektemann, sønn, bror og venn», heter det i innlegget.

Videre kommer det frem at han etterlater seg kona Shannon Abloh, barna Lowe Abloh og Gray. Han etterlater seg også en søster, foreldre og kjære venner og kolleger, står det.

Den kjente designeren skal i over to år ha kjempet tappert mot en sjelden, agressiv form for kreft - noe han valgte å holde privat siden 2019.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Hans nærmeste ber videre om respekt for privatlivet mens de sørger og feirer designerens liv.

I sorg

Flere kjendiser, som har jobbet med designeren, er i sorg etter hans bortgang. Blant dem modell Gigi Hadid, som har delt flere bilder av seg selv og Virgil Abloh.

«Jeg er knust over tapet av min kjære venn, enn venn av verden, Virgil Abloh», skriver hun blant annet.

Hun beskriver ham videre i svært varme ordelag, og påpeker at han fikk alle til å føle seg sett.

Også realitystjerne Kris Jenner beskriver ham som en god venn.

«Jeg er så trist og knust over å høre om bortgangen til vår kjære venn Virgil Abloh. Jeg sender all min kjærlighet og bønner til hans vakre familie. Du er en engel Virgil Abloh og vi elsker deg», skriver hun.

LES OGSÅ: - Noe gikk forferdelig galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer