Chris Daughtry:

I sorg: - Gjør så vondt

Artistens stedatter ble funnet død fredag.

DØDSFALL: Chris Daughtrys stedatter ble funnet død fredag. Denne helga brøt artisten tausheten om den knusende nyheten. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB
DØDSFALL: Chris Daughtrys stedatter ble funnet død fredag. Denne helga brøt artisten tausheten om den knusende nyheten. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag i forrige uke kom den triste nyheten om at artist Chris Daughtry (41) måtte avlyse turnéen han for øyeblikket er på, etter at hans stedatter, Hannah Price, var blitt funnet død.

Hannah ble 25 år gammel. Hun ble funnet død av politiet i sitt eget hjem i Nashville.

- På grunn av det uventede dødsfallet til Chris og Deanna Daughtrys datter, Hannah, har alle planlagte Daughtry-konserter den kommende uken blitt utsatt, sa en representant for sangeren i en uttalelse til People fredag.

Denne helgen brøt også 41-åringen selv tausheten etter den knusende nyheten.

- Helt ødelagt

«Jeg prøver fortsatt å prosessere de seneste 24 timene. Jeg er helt ødelagt og hjerteknust», deler han til et innlegg på Instagram.

«Jeg mistet moren min til kreft forrige uke, men jeg var heldig nok til å få sjansen til å si hadet, og prosesserte det privat. Men vi fikk aldri ta farvel med vår elskede Hannah og det er enda et hardt slag for familien».

Han takker videre for alle fine ord og kondolanser, og skriver at han tilbringer den vanskelige tiden med resten av familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer