Chris Daughtry:

I sorg: - Gjør så vondt

Artistens stedatter ble funnet død fredag.

DØDSFALL: Chris Daughtrys stedatter ble funnet død fredag. Denne helga brøt artisten tausheten om den knusende nyheten. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB
DØDSFALL: Chris Daughtrys stedatter ble funnet død fredag. Denne helga brøt artisten tausheten om den knusende nyheten. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag i forrige uke kom den triste nyheten om at artist Chris Daughtry (41) måtte avlyse turnéen han for øyeblikket er på, etter at hans stedatter, Hannah Price, var blitt funnet død.

Hannah ble 25 år gammel. Hun ble funnet død av politiet i sitt eget hjem i Nashville.

- På grunn av det uventede dødsfallet til Chris og Deanna Daughtrys datter, Hannah, har alle planlagte Daughtry-konserter den kommende uken blitt utsatt, sa en representant for sangeren i en uttalelse til People fredag.

Denne helgen brøt også 41-åringen selv tausheten etter den knusende nyheten.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Helt ødelagt

«Jeg prøver fortsatt å prosessere de seneste 24 timene. Jeg er helt ødelagt og hjerteknust», deler han til et innlegg på Instagram.

«Jeg mistet moren min til kreft forrige uke, men jeg var heldig nok til å få sjansen til å si hadet, og prosesserte det privat. Men vi fikk aldri ta farvel med vår elskede Hannah og det er enda et hardt slag for familien».

Han takker videre for alle fine ord og kondolanser, og skriver at han tilbringer den vanskelige tiden med resten av familien.

«Hannah, jeg elsker deg og savner deg. Jeg skulle ønske jeg kunne holde deg. Dette gjør så vondt», avsluttet han.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Jeg elsker deg

25-åringens tragiske dødsfall fant sted dagen etter at Chris og kona Deanna (48) feiret 21 år som gift.

De giftet seg 11. november i 2000, og sammen har de tvillingene Adalynn Rose og Noah James (10). Deanna har, i tillegg til Hannah, sønnen Griffin (23) fra et tidligere forhold.

Denne helga uttalte også den sørgende moren seg om datterens dødsfall.

«Min førstefødte. Jeg elsker deg uendelig, Hannah. Familien vår vil gjerne takke for all kjærlighet mens vi sørger over dattera vår Hannah».

Hun skrev videre at de fremdeles venter på å få vite dødsårsaken.

«Hjertene våre er knust», avsluttet hun.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: Influenser funnet død i veikant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer