Pharrell Williams:

I sorg: - En tragedie

Artistens fetter Donovon Lynch ble drept i skytedramaet i Viriginia.

I SORG: Pharrell Williams mistet fetteren Donovon Lynch i skyteepisoden i Virginia forrige uke. Her med kona Helen Lasichanh. Foto: David Fischer / REX / NTB
I SORG: Pharrell Williams mistet fetteren Donovon Lynch i skyteepisoden i Virginia forrige uke. Her med kona Helen Lasichanh. Foto: David Fischer / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sent fredag kveld lokal tid meldte politiet i USA om det som skal ha vært «en veldig kaotisk kveld på stranden», etter flere hendelser i Virginia Beach.

Da ble det nemlig kjent at det hadde vært en skyteepisode nær sjøen i delstaten, der minst åtte personer hadde blitt skadet. En antatt gjerningsmann ble drept av politiet etter skuddvekslingen.

I tillegg ble to personer skutt og drept i en to ulike hendelser som trolig ikke var knyttet til den første skyteepisoden. En politimann fikk livstruende skader da han ble påkjørt samme kveld.

Artisten Pharrell Williams (47) er en av de pårørende. Mandag kveld denne uken delte han at fetteren Donovon Lynch ble skutt og drept av politiet.

«Tapet av disse livene er en tragedie uten like. Fetteren min Donovon ble drept under skyteepisoden. Han var et skinnende lys og en som alltid var der for andre», skrev Williams i en tweet, og fortsatte:

«Det er viktig at familien min og de andre pårørende får åpenheten, ærligheten og rettferdigheten de fortjener nå».

Til slutt skrev han at Virginia Beach ville komme seg gjennom tragedien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer