Pharrell Williams:

I sorg: - En tragedie

Artistens fetter Donovon Lynch ble drept i skytedramaet i Viriginia.

I SORG: Pharrell Williams mistet fetteren Donovon Lynch i skyteepisoden i Virginia forrige uke. Her med kona Helen Lasichanh. Foto: David Fischer / REX / NTB
I SORG: Pharrell Williams mistet fetteren Donovon Lynch i skyteepisoden i Virginia forrige uke. Her med kona Helen Lasichanh. Foto: David Fischer / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sent fredag kveld lokal tid meldte politiet i USA om det som skal ha vært «en veldig kaotisk kveld på stranden», etter flere hendelser i Virginia Beach.

Da ble det nemlig kjent at det hadde vært en skyteepisode nær sjøen i delstaten, der minst åtte personer hadde blitt skadet. En antatt gjerningsmann ble drept av politiet etter skuddvekslingen.

I tillegg ble to personer skutt og drept i en to ulike hendelser som trolig ikke var knyttet til den første skyteepisoden. En politimann fikk livstruende skader da han ble påkjørt samme kveld.

Artisten Pharrell Williams (47) er en av de pårørende. Mandag kveld denne uken delte han at fetteren Donovon Lynch ble skutt og drept av politiet.

«Tapet av disse livene er en tragedie uten like. Fetteren min Donovon ble drept under skyteepisoden. Han var et skinnende lys og en som alltid var der for andre», skrev Williams i en tweet, og fortsatte:

«Det er viktig at familien min og de andre pårørende får åpenheten, ærligheten og rettferdigheten de fortjener nå».

HOLMENKOLLENDRAPET: Da Maria Iranzo var fire år gammel, så hun moren sin bli drept. Her snakker hun om hvordan det har preget livet hennes, Video: NRK Vis mer

Til slutt skrev han at Virginia Beach ville komme seg gjennom tragedien.

Tre menn i alderen 18-22 er arrestert og siktet i forbindelse med den første skytingen. De er blant annet siktet for bruk av skytevåpen og hensynsløs atferd.

Politisjef Paul Neudigate uttalte i en pressekonferanse lørdag at Lynch ble drept i en skuddveksling med politiet. To politibetjenter hevdet at 25-åringen bar et håndvåpen under skyteepisoden, ifølge NBC.

Et annet uavhengig vitne bekreftet at Lynch hadde vært i besittelse av et skytevåpen tidligere fredag ettermiddag. Det opplyste det lokale politiet i en Facebook-post, som også inkluderte bilder av våpnene.

Ifølge CNN, hadde ikke politibetjenten som skjøt Lynch kroppskameraet sitt aktivert.

ULYKKER: Joe Bidens liv har vært preget av tragiske tap i familien og profesjonell suksess. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

LES OGSÅ: Faren ble drept: - Jævligste dagen i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer