I sjokk etter vennens kidnapping

NRK-profilen Noman Mubashirs nære venn er tatt i fangenskap i Jemen...

I SJOKK: Noman Mubashirs nære venn gjennom ti år er kidnappet i Jemen. NRK-profilen forteller at han fikk sjokk da han fikk vite at vennen er tatt til fange. Foto: Stella Pictures
I SJOKK: Noman Mubashirs nære venn gjennom ti år er kidnappet i Jemen. NRK-profilen forteller at han fikk sjokk da han fikk vite at vennen er tatt til fange. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-profil og deltager under fjorårets «Skal vi danse» Noman Mubashir (34) er en nær venn av den 34-årige nordmannen som er kidnappet i Jemen.

Mubashir har kjent den kidnappede i ti år, og ble sterkt preget av nyheten om hva hans gode venn er blitt utsatt for.

- Jeg fikk sjokk da jeg hørte om at han var blitt kidnappet. Han er en god venn av meg. Nå tenker jeg på hvordan han har det, og han er bundet på hender og føtter, om han får mat, og hva han tenker. Selvsagt er jeg veldig bekymret for ham, sier Noman til Dagbladet.

NRK-kjendisens venn, som har jobbet flere år utenlands for UNDP, skal ha fortalt familien at han etter forholdene har det bra.

Nå håper Noman Mubashir at hans gode venns egenskaper skal kunne hjelpe ham til å komme fri fra kidnapperne i Jemen.

- Han er veldig sosial. Det er alltid gøy å være sammen med ham fordi han kommer så raskt i kontakt med mennesker. Jeg håper denne egenskapen kan hjelpe ham i den situasjonen han er i, at han kan sjarmere kidnapperne i senk, sier Mubashir til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Noman ute etter sin fjerde danseduell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer