FORLOVET: Hilary Duff og Mike Comrie er forlovet etter at ishockeyspilleren fridde på Hawaii i forrige uke.  Foto: All Over Press
FORLOVET: Hilary Duff og Mike Comrie er forlovet etter at ishockeyspilleren fridde på Hawaii i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer

I sjokk etter forlovelsen

- I de fleste tilfeller så har folk en viss anelse.

SEHER.NO: Hilary Duff (22) ble "fullstendig overrasket" da kjæresten hennes Mike Comrie gikk ned på ett kne og fridde i forrige uke.

Sangeren og skuespilleren var på ferie på Hawaii med sin hockeyspiller da frieriet skjedde.

- Hun ble fullstendig overrasket. Jeg tror ikke det skjer hele tiden. Jeg tror at i de fleste tilfeller så har folk en viss anelse om at det skjer, og jeg synes det var fantastisk at han klarte å overraske henne på den måten. De forlovet seg for noen dager siden og jeg vet ikke engang om de tenker på bryllupet ennå, sier søsteren Haylie Duff til People.

- Han er fantastisk og veldig romantisk, sier søsteren videre om Hilarys forlovede, som spiller for  Edmonton Oilers i NHL.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovet seg samme helg som eksen