«Farmen kjendis»:

I sjokk: - Det mest uventede noensinne

Sophie Elise Isachsen overrasket alle den første dagen i finaleuken.

ALVORETS TIME: Nå er finaleuke i årets «Farmen kjendis» virkelig i gang. Foto: Alex Iversen / TV 2
ALVORETS TIME: Nå er finaleuke i årets «Farmen kjendis» virkelig i gang. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er finaleuken endelig i gang i «Farmen kjendis», og allerede tirsdag kveld ble tre deltakere sendt hjem. Det skulle konkurreres i øksekast, hinderløype og kunnskap, hvor det gikk to deltakere videre fra hver konkurranse.

Det blir full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

I øksekast var det Isak Dreyer (27) og Kjersti Grini (50) som selvsikkert tok seg videre til gårdskonkurransen, mens i hinderløypa var det Øyunn Krogh (26) og Heine Totland (51) som fikk den beste tiden.

I tredje og siste konkurranse, som var kunnskap, tok det hele imidlertid en overraskende vending. Hele gjengen pekte ut Vebjørn Selbekk (52) som en soleklar favoritt og var skråsikre på at han skulle ta seieren i den konkurransen.

Overraskelsen var derfor stor da det var Sophie Elise Isachsen (27) som sto igjen som vinneren. Bloggeren ble også overrasket over seg selv. 27-åringen gikk rundt som et lite spørsmålstegn mens hun ropte «HÆ?» - til stor latter fra de andre deltakerne.

- Det er det mest uventede noensinne, utbrøt hun, og falt sammen på gresset.

OVERRASKET: Sophie Elise Isachsen la ikke skjul på Foto: Alex Iversen / TV 2
OVERRASKET: Sophie Elise Isachsen la ikke skjul på Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg ble veldig glad, for det var ikke forventet i det hele tatt, men plutselig kunne jeg alle svarene. Ingen hadde trodd jeg skulle komme tilbake på gården, og jeg hadde allerede sagt ha det til alle. Så å komme tilbake var en liten bonus for meg. Jeg ble så glad, skriver Isachsen i en SMS til Se og Hør.

FAVORITT: Vebjørn Selbekk var stor favoritt i kunnskapskonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
FAVORITT: Vebjørn Selbekk var stor favoritt i kunnskapskonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Dermed sto det mellom Selbekk og «Torpet»-vinneren Marna Haugen (40) om den siste plassen i semifinalen. På siste spørsmål var det imidlertid sistnevnte som traff riktig og dermed slo ut forhåndsfavoritten.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarer en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Husker ikke konkurransen

Selbekk var imidlertid ikke den eneste forhåndsfavoritten som skuffet i «sin» konkurranse. Totland var stor favoritt i øksekastkonkurransen. Til Se og Hør forteller han at han og Dreyer var de som alltid traff blink da de kastet øks inne på gården, og at det også var det siste han gjorde før innspillingen.

- Jeg hadde laget meg en liten blink hjemme, og jeg satte 20 av 20 kast. Det var det siste jeg gjorde.

Men selv om han hadde forberedt seg godt, og det lå an til å bli en lett match, bommet artisten på første kast og røk dermed rett ut av den konkurransen.

Nå forteller han imidlertid at øksekastkonkurransen fant sted bare minutter etter han vant tvekampen mot Adam Ezzari (23), som endte med at han deiset rett ned i bakken med ansiktet først.

- Jeg husker ikke øksekastet i det hele tatt. Jeg har et litt tåkete bilde av hele den tiden rett etter jeg trynet, så det er rett og slett litt tåkete. Eller så har jeg bare har fortrengt det, fleiper han.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Han legger til at han fikk medisinsk tilsyn etter fallet, men at han var fast bestemt på at han ikke skulle til legen.

- Jeg tenkte bare at jeg kan ikke la han få nyss om at jeg er såpass skakk som jeg er, fordi da kommer han til å ta meg ut. Og det var det siste jeg ville.

Totland husker ikke om han hadde noen smerter, og beskriver hele seansen som en slags hypnose. Det var imidlertid liten tvil om at han hadde slått seg.

- Jeg så ut som et helvete hele sommeren. Det så ut som jeg hadde vært på vikingtokt, ler han avslutningsvis.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» har denne uka tatt grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Det er jækla mye sinne hos meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer