«Farmen kjendis»:

I sjokk: - Det mest uventede noensinne

Sophie Elise Isachsen overrasket alle den første dagen i finaleuken.

ALVORETS TIME: Nå er finaleuke i årets «Farmen kjendis» virkelig i gang. Foto: Alex Iversen / TV 2
ALVORETS TIME: Nå er finaleuke i årets «Farmen kjendis» virkelig i gang. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er finaleuken endelig i gang i «Farmen kjendis», og allerede tirsdag kveld ble tre deltakere sendt hjem. Det skulle konkurreres i øksekast, hinderløype og kunnskap, hvor det gikk to deltakere videre fra hver konkurranse.

I øksekast var det Isak Dreyer (27) og Kjersti Grini (50) som selvsikkert tok seg videre til gårdskonkurransen, mens i hinderløypa var det Øyunn Krogh (26) og Heine Totland (51) som fikk den beste tiden.

I tredje og siste konkurranse, som var kunnskap, tok det hele imidlertid en overraskende vending. Hele gjengen pekte ut Vebjørn Selbekk (52) som en soleklar favoritt og var skråsikre på at han skulle ta seieren i den konkurransen.

Overraskelsen var derfor stor da det var Sophie Elise Isachsen (27) som sto igjen som vinneren. Bloggeren ble også overrasket over seg selv. 27-åringen gikk rundt som et lite spørsmålstegn mens hun ropte «HÆ?» - til stor latter fra de andre deltakerne.

- Det er det mest uventede noensinne, utbrøt hun, og falt sammen på gresset.

- Jeg ble veldig glad, for det var ikke forventet i det hele tatt, men plutselig kunne jeg alle svarene. Ingen hadde trodd jeg skulle komme tilbake på gården, og jeg hadde allerede sagt ha det til alle. Så å komme tilbake var en liten bonus for meg. Jeg ble så glad, skriver Isachsen i en SMS til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.