<strong>TALENTFULL:</strong> Kristian Valen elsker å stå på scenen, og har skapt seg et stort navn som komiker og artist. Foto: Stella Pictures
TALENTFULL: Kristian Valen elsker å stå på scenen, og har skapt seg et stort navn som komiker og artist. Foto: Stella Pictures Vis mer

I samtaler om filmrolle i Hollywood

- I løpet av seks måneder, maks åtte, har Kristian slått gjennom i USA, sier Valens agent.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Kristian Valen (37) har tjent seg styrtrik på sine elleville parodier av norske kjendiser som komiker.

For noen år siden kjøpte han seg en enorm luksusleilighet i Los Angeles for å prøve lykken i filmbyen også, og skal vi tro hans amerikanske agent Levi Booker, nærmer moroklumpen seg målet med stormskritt.

I et stort intervju med Magasinet i Dagbladet forteller Booker at han er helt sikker på at den dyktige nordmannen vil få sitt gjennombrudd i USA om kort tid.

- I løpet av seks måneder, maks åtte, har Kristian slått gjennom i her, sier Booker selvsikkert til avisa.

- Jeg kan bekrefte at vi har vært i møter med flere Hollywood-sjefer. Disse møtene har vist at det er en veldig sterk interesse for varemerket Kristian Valen. Det snakkes seriøst om at han kan slå gjennom på samme måte som Sacha Baron Cohen og den britiske sangeren og komikeren Tracey Ullman.

Sacha Baron Cohen (40) er mannen bak de fire uortodokse fiktive karakterene Ali G., Borat, Bruno og Admiral General Aladeen i den kinoaktuelle filmen "Diktatoren".

- Det har også vært seriøse samtaler om at Kristian skal spille i en kommende komedie som har arbeidstittelen "Highsteppers". Den vil ligge i samme landskap som suksesskomedien "Bridesmaids", fortsetter Valens agent.

Booker kan likevel ikke si så mye mer om prosjektet siden det fremdeles er i utviklingsfasen, men han forteller også at han har vært i dialog med mange av de største navnene innen komibransjen.

Valen skal allerede ha fått flere tilbud i LA, men har takket nei til alt foreløpig. Han venter på det riktige tilbudet, for han er ikke er villig til å gjøre hva som ettersom han allerede har nok penger.

På spørsmål fra Magasinet om han selv tror han vil slå gjennom innen åtte måneder, svarer han følgende.

- Jeg vet ærlig talt ikke. Det jeg vet, er at ting tar tid. Det høres kanskje jævlig klisjeaktig ut, men jeg har oppdaget at det er veien fram som ofte er selve målet. Bare det å kunne være her. Å treffe folk jeg bare har hørt og lest om. Sitte ved poolen å se ut over byen. Det er et eventyr, avslutter han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Vi har hatt mye krangling


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer