LIKE KJOLER: Gunhild Melhus er tydeligvis like opptatt av design og mote som stilikon Victoria Beckham. Her er de to i samme kjole fra designer Alexander McQueen.
LIKE KJOLER: Gunhild Melhus er tydeligvis like opptatt av design og mote som stilikon Victoria Beckham. Her er de to i samme kjole fra designer Alexander McQueen. Vis mer

I samme sko og kjole som Posh

Finansfruene Gunhild Melhus og Vibeke Mæle kler seg som stjernene...

Publisert
SEHER.NO: Tirsdag ettermiddag var det duket for storstilt kjendisfest i Oslo, da finansmann Christian Ringnes inviterte alt som kan krype og gå innen norsk kulturelite til den glamorøse åpningen av det nye Folketeateret ved Youngstorget.

Naturlig nok var flere av Ringnes' forretnings-forbindelser og venner tilstede på festen, deriblant eiendomsinvestor Ola Mæle og hans flotte kone Vibeke, samt hotellkongen Petter Stordalen og forloveden Gunhild Melhus.

Og at finansfruene vet å kle seg for anledningen, skal være sikkert og visst.

Både Vibeke (36) og Gunhild (29) så nemlig ut til å ha hentet inspirasjon fra stjernene da de ankom åpningsfesten tirsdag.

Gunhild kom iført en lekker psykedelisk kjole i sort og hvitt fra stjernedesigner Alexander McQueen.

Kun dager før ble også fotballfruen og Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (34) observert i samme kjole, da hun og ektemann David Beckham nøt et romantisk måltid på La Risacca i Milano.

Prisen på den lekre designerkjolen er nærmere 11.000 kroner.

Også Vibeke var tydelig inspirert av Posh da hun kledde seg opp til fest. Finansfruen hadde nemlig tatt på seg noen svært lekre pumps av designer Christian Louboutin, som med sin signaturrøde såle også er en storfavoritt blant Hollywood-stjernene, og da særlig Victoria Beckham.

Skoene, som blant annet selges på eksklusive Kamikaze i Bogstadveien i Oslo, koster gjerne mellom 3500 og 10.000 kroner, eller mer.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

Les mer om mote og skjønnhet på KK.no!

LES OGSÅ: - Hvordan kan Posh gå med noe slikt?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer