I samlivsterapi bare uker før bryllupet

- Det har vært en virkelig tøff tid for paret...

FØR DET BLE HEKTISK OG VANSKELIG: Katy og Russel fikk noen «late» sommerdager før jobbhverdagen startet.  Foto: Stella Pictures
FØR DET BLE HEKTISK OG VANSKELIG: Katy og Russel fikk noen «late» sommerdager før jobbhverdagen startet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Katy Perry (25) og Russell Brand (35) er forlovet og skal ifølge ryktene gifte seg i Maui sent i oktober.

Nå rapporterer imidlertid britiske The Mirror at paret allerede har startet i samlivsterapi, åtte uker før bryllupet.

Årsaken til problemene skal være å finne i at paret har hatt svært hektiske perioder med jobb på hver sine steder i verden over lang tid.

- Det har vært en virkelig tøff tid for paret. Med bare noen uker til den store dagen, har de tilbragt mer tid fra hverandre enn noen gang. Russell legger inn 14 timer om dagen på filmsettet, mens Katy har vært i Europa og Australia på turné og jobbet til alle døgnets tider, forteller en kilde til The Mirror.

Katy skal være redd den hektiske hverdagen skal kunne forårsake langvarige problemer i samlivet. Derfor tok hun initiativet til samlivsterapien, som allerede skal være i gang.

- De rydder begge én time hver dag i timeplanen, slik at de kan ha en telefonkonferanse med en terapeut. De snakker igjennom ting og forsøker å knytte så nære bånd som mulig, forteller The Mirrors kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun planlegger bryllup