I retten for Steine-vold

I sommer ble den populære komikeren Tommy Steine slått ned utenfor en karaokebar. Nå må gjerningsmannen møte i retten.

BLE SLÅTT NED: Tommy Steine ble i fjor sommer slått ned ute på byen. Kona og bookingansvarlig Linda Karlsen, har vært en god støtte for TV-kjendisen. Foto: Stella Pictures
BLE SLÅTT NED: Tommy Steine ble i fjor sommer slått ned ute på byen. Kona og bookingansvarlig Linda Karlsen, har vært en god støtte for TV-kjendisen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ufin hendelse!

SEHER.NO: Tommy Steine (37) måtte avlyse flere forestilliner som følge av voldsepisoden, og ble sykemeldt i seks uker.

En 35-år gammel mann er nå tiltalt for legemsbeskadigelse, muligens under særdeles skjerpende omstendigheter dersom retten slår fast at volden var uprovosert, skriver Dagbladet. Strafferammen for legemsbeskadigelse er åtte år.

En diskusjon mellom Steine og 35-åringen endte med at Steine ble slått ned av mannen. To av fortennene hans knakk, mens to andre tenner ble bøyd innover i munnen. "Skal vi danse"-programlederen skal ikke ha slått tilbake.

I ettertid av episoden har Steine tilbragt over ti smertefulle timer i tannlegestolen og skiftet ut begge fortennene. Regningen kom på over 40 000 kroner.

- Jeg kommer til å kreve erstatning for tapene jeg har hatt, sa Steine til Se og Hør i januar.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer