Fredrik Skavlan:

I retten: - Veldig fortvilet

Onsdag startet rettssaken der en tømrermester saksøker programlederen.

I RETTEN: Fredrik Skavlan møter denne uken i Oslo tingrett. Foto: Eivind Senneset, TV 2
I RETTEN: Fredrik Skavlan møter denne uken i Oslo tingrett. Foto: Eivind Senneset, TV 2 Vis mer
Publisert

I sommer ble det klart at talkshow-vert Fredrik Skavlan (54) måtte møte i retten. Tømrermester Kjetil Eriksen, som hadde gjort renoveringsarbeid på vinduer i boligen til Skavlan, mente sistnevnte ikke har betalt for arbeidet.

Skavlan på sin side mener at arbeidet som er utført av den andre parten ikke var av håndverksmessig standard, og ønsker derfor ikke å betale kostnadene. Partene klarte ikke å bli enige utenfor rettssalen.

Av smittevernhensyn får ikke Se og Hør være til stede i Oslo tingrett, men følger saken fra videolink. Det er satt av tre dager til saken.

Krever en halv million

Eriksen krever at Skavlan skal betale 550 000 kroner, mens Skavlan i sitt motsøksmål krever kontrakten deres hevet. Skavlan ønsker også å få betalt 341 000 kroner av motparten - beløpet han allerede har betalt for arbeidet.

- Jeg ville helst ikke sitte her selvfølgelig, jeg ville at det skulle gå bra. Det er ikke mange andre agendaer hos meg enn akkurat det. Hadde dere levert det dere skulle i første runde, hadde dette vært helt fint og jeg hadde vært en glad kunde, sier programlederen når han forklarer seg i retten, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer